Nálad vagy nálam? A csillagjegyek és az intimitás

kép: pinterest.com


Nem is biztos, hogy fel kell tenned ezt a kérdést, főleg, ha tudod, hogy partnered milyen jegyben született... 
 
Csillagjegyéből fel tudod térképezni új, vagy akár régi partnered kedvenc helyét arra vonatkozóan, hol és hogyan szeretne veled szerelmeskedni.
 
Most megtudhatod, mit szeret a tüzes Kos, mi hozzá lázba a Mérleget, vagy hogy mire koncentrál a Skorpió.
 
A Kost...
egyáltalán nem érdekli a helyszín, ő bárhol, bármikor képes célra tartani. Nem fontos ilyenkor a kényelem sem. Mivel nem szereti vesztegetni az időt, arra a helyre megy, amelyik közelebb van.
 
A Bika...
otthon szeret lenni. De otthonosan érzi magát nálad is, ha kellemesek a körülmények, ha tele a hűtő finomságokkal, és minden egyéb a kényelmét szolgálja.
 
Az Ikrek...
férfi átengedi a választás jogát, ha tudja vagy sejti, hogy merész és találékony vagy. Először azonban kíváncsi a hálószobádra. Mivel kedveli a változatosságot, később hol itt, hol ott? és bárhol máshol is megfelel neki.
 
A Rák...
kikéri a véleményedet, de ez csak látszólagos: a döntés jogát fenntartja magának. Szívesen lát vendégül saját otthonában, és még kényeztet is. Ha hozzád megy, minél előbb "beköltözik", és hozza a személyes tárgyait.
 
Az Oroszlán...
kézben tartja az eseményeket. Mindig tudja hová menjetek. Ő választja ki, hol is akar téged ágyba vinni. Lehet, hogy éppen az ő otthonában, vagy egy rendkívüli helyszínen, ahol aztán elkápráztathat.
 
A Szűz...
hazai pályán, leginkább a saját térfelén érzi magát biztonságban. Bárhol is vagytok, fontos neki a higiénia, hogy legyen tisztálkodási lehetősége. És hogy semmilyen zavaró tényező ne legyen.
 
A Mérleg...
maga választ helyszínt, és néha túl nagy jelentőséget tulajdonít ennek. Valószínűleg az otthonába visz, vagy olyan helyre, amely elegáns, diszkrét és civilizált. Mindig kényelmes és hangulatos feltételeket teremt az együttléthez.
 
A Skorpiónak...
közömbös a helyszín, inkább a személyre és a lényegre koncentrál. Ha a szenvedélye elragadja, teljesen mindegy neki, hol is vagytok. Bár igazából nyugodt körülmények között tudja a maximumot nyújtani.
 
A Nyilas...
egzotikus helyeken érzi jól magát. Kedveli a változatosságot, ez a helyszín megválasztásában is megnyilvánul. De fontos, hogy elegendő ideje is legyen az együttlétre. Kíváncsi és tesztel téged, így először biztosan nálad nézne körül.
 
A Bak...
komolyan veszi a helyszín kiválasztását. Fontosak neki a külsőségek, a nyugalom, a diszkréció és a biztonság. A legszívesebben saját hálószobájában szerelmeskedik. Ott ugyanis nem is lehet kétséges, hogy ki az úr az ágyban!
 
A Vízöntő...
könnyed, neki teljesen mindegy, hogy otthon, idegenben, vagy kölcsönlakásban bújtok-e össze. Bár kedveli a változatosságot, és minden zeg-zúgot kipróbál, nincs olyan unalmas hely, melyet ne dobna fel a fantáziájával.
 
A Halak...
otthon van a legszívesebben. De figyelembe veszi a te igényeidet is, hiszen arra törekszik, hogy felejthetetlen élményeket szerezzen. Bárhol is vagytok, mindenre figyel, nyugalmat és romantikus hangulatot teremt.
 

Megjegyzések