Változás, váltás!Amikor úgy érzed, hogy valami az életedből többet elvesz, mint amennyit ad, akkor eljött az ideje a váltásnak! Elkezd foglalkoztatni a dolog, netán vannak elképzeléseid az új iránnyal kapcsolatban, aztán egy napon elérkezik az idő, hogy eddig és nem tovább.

Egy új világba érkezel. Elkezded szövögetni álmaiddal kapcsolatos terveidet, dédelgeted, ápolod és szeretgeted, aztán elkezded megvalósítani.

Ezennel elkezdődik életed legcsodálatosabb és egyben legembertpróbálobb időszaka…..

Szíved minden szeretetével csinálsz mindent, amiről eddig álmodtál, minden nap egy csoda, érzed végre lélegzel, végre élsz, mikor egy kis sikerélmény után az élet elkezd próbálgatni. Ezennel elkezdődik egy hullámvasútszerű, emelkedés-zuhanás, te meg csak állsz és kapkodod a fejed.

Amint emelkedik a fényed, kilépél az eddig megszokott rutinos hétköznapokból, amikor végre fontos lettél magadnak és elkezded feltárni, ki is vagy te valójában, mi az ami boldoggá tesz, mi az amit szívből csinálsz, amibe bele tudod tenni a fényedet, akkor elkezd támadni a sötét erő.

Elkezdenek próbára tenni, tényleg eldöntötted, hogy változtatsz, felhagysz mindennel, ami eddig rabságban tartott?

Különleges időszak veszi kezdetét, minden eddigi félelmed, ami bizonyos helyzetekben megjelent és lebénított, azok most próbára tesznek ,jön valami kellemetlen, félelmetes nap-nap után. Ami még nehezebbé teszi a mindennapokat, hogy sok helyzetben a hozzád közel álló személyek, esetleg a szeretteid által érnek a megróbáltatások. Mindenkinek van számodra egy nagyszerű ötlete, mindenki sokkal jobban tudja, hogy neked, hogy kellene csinálnod, mit kell tenned, hogy megvalósítsd önmagad. Mindenki ellát jó tanácsokkal a saját félelmeivel, hogy miért nem sikerűl az álmod, hogy mennyire nehéz manapság és ugyan hogyan lehetne abból megélni! Ez a fajta edzőtábor a kegkeményebb kiképzés, amivel meg kell küzdeni, mivel a legtöbb helyzetben úgy érzed, magadra maradtál, még a saját szeretteid sem támogatnak, nem állnak melletted, mintha minden és mindenki hátat fordítana neked.

Persze mindenki azt hiszi, hogy óriási segítséget nyújt neked és támogat téged a megvalósításban, csak te érzed, hogy minden helyzet és alkalom fojtogat!

Minden alkalommal, amikor kiálltad a próbát és szembe néztél a félelmeiddel, az élet megajándékoz valamivel, amit az álmaiddal kapcsolatosan megélhetsz…ezek csodálatos visszaigazolások, hogy jól döntöttél.

Aztán egyfajta rendszert fedezel fel egy idő után, hogy minden megpróbáltatás lényegében kicsit nagyobb és ijesztőbb számodra, mint az előző. Minden egyes helyzetben le tudod ellenőrizni magad, hogy mennyit fejlődtél!

Amikor elég rutinosnak mondhatod magad, elkezdenek igazán nagyobb kaliberű dolgokkal kibillenteni az egyensúlyodból. Olyan megpróbáltatások következnek, amely a legnagyobb, legmélyebb, legfájdalmasabb félelmeiddel szembesít az élet. Tapasztalatom szerint, kinek mi a legnagyobb megpróbáltatás. Van akit a párkapcsolaton keresztűl leckéztet, van akinek az emberi kapcsolatok/ barátságok, és van amikor a pénzügyek a legnagyobb megpróbáltatás a lecke tárgya.

Jelentem, azért az elmúlt másfél év távlatában a megpróbáltatásaim mindhárom területen kiváló tananyagként szolgálta fejlődésemet, nem mondom, volt amikor nehezen kaptam levegőt.

Mindenkit azzal szembesít az élet, ami számára a legnagyobb falat és legnehezebb feladat ebben az életében. Mindenkinek van legalább egy, vagy több terület, amit feladatként tűzött ki, hogy megfejlődi ezen életében, főleg azokkal a személyekkel van kiegyenlíteni valónk, akik körülvesznek, életünk főszereplői, akik igazán ki tudnak billenteni az egyensúlyunkból.

Nem könnyű szembenézni a múlt terheivel,és magunkkal ami mázsás súlyként nehezedik ránk, főleg a tisztítás, felébredés időszakában. Ezért is vesz igénybe hosszabb időszakot, ameddig megértjük, elfogadjuk és megbocsátjuk magunknak és az életünk főbb szereplőinek mindazt, amit leszerződtünk, hogy egymásnak itt a földön megtanítjuk, egymás által élményeket és tapasztalatokat szerzünk.

Szóval, addig addig edz az élet, ameddig egészen más aspektusból látjuk már a helyzeteinket, a világot és önmagunkat. Minden megpróbáltatásnál kiderül, mennyivel könnyebben veszed a megpróbáltatásokat, hogy ezek régebben mennyire megviseltek volna és most egyszerűen végtelen alázattal és méltósággal kezeled az újabb szembesítést.

Ez az időszak végtelen számú és mélységű megpróbáltatást tartogat, a legmélyebb megtapasztalásoknál azt érezheti az ember, hogy az élet mindent elvesz, és tényleg egy egy helyzetben úgy tűnik MINDENT elvesz, ami számodra a legnagyobb megpróbáltatást, félelmet jelenti, hogy próbára tegye az elköteleződésedet önmagad iránt és a kitartásodat, hogy akkor is kitartasz-e, amikor a legsötétebb van !!!?

És ha elég erős a hited az önmagad iránti szereteted és tiszteleted, akkor nem térsz le az útról, akkor sem ha úgy érzed az élet mindent elvesz, mert a magad iránt érzett szereteted és végtelen tiszteleted megadja azt a melegséget, azt a teljességet, amire mindig is vágytál, amikor mindennek ellenére is azt érzed, hogy így vagy teljes és csodálatos,ahogy vagy! Akkor újra kisüt a nap és ezzel együtt a fényed csodálatosan ragyog,messzire világít, az önmagad szeretetét vissza tükrözik a körülötted lévő melegedni vágyó emberek. Mernek ők is változtatni a hatásodra, mernek önmaguk lenni, és elindulni azon az úton a szivárvány hídon, ami elvezeti őket önmagukhoz.Már nem olyan félelmetes számukra az ismeretlen, hisz világító toronyként megvilágítod az utat!

Te is tedd fel magadnak a kérdést,vajon milyen megpróbáltatások vannak a te életedben,ami esetleg megakadályozza,hogy az ámaidat kövesd és megtaláld azt a csodát,aki benned van???

Hálás vagyok,hogy ezt a csodát élhetem,a megpróbáltatások és nehézségek ellenére!

És legfőképpen hálás vagyok mindekinek,aki ezen az úton segített,hogy az élményim és tapasztalataim által,ma az lehetek,aki vagyok!Végtelenűl hálás vagyok mindenért! Köszönöm,hogy nőként élhetek,hogy befogadó vagyok,az élményeim és tapasztalataim által bizonyos helyzetekben felűlmúlhatom önmagam! Most ismét rájöttem,hogy áldás és kegyelem van rajtam! Mindig vannak emberek körülöttem,akik az irántam érzett tiszteletükkel és végtelen szeretetükkel beragyogják az életem! Hálásan köszönöm,hogy vagytok,léteztek!

Szerettetel: Barabás Katalin Erika (http://elozoeletek.blogspot.huAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


Megjegyzések