Angyali útmutatás Január 16: Tarts gyakran szünetet!


A szorongás nyugtalanságot szül, ami megnehezíti az összpontosítást és a koncentrációt. Néha oly zaklatottnak érzed az elméd és a tested, akár a háborgó tenger.

Ezek az érzések a béke utáni azon kutakodásból fakadnak, mely során nem tudod, hol és hogyan találj rá. Ez a tökéletességre való törekvésed és az irányításvágyad hajthatatlan kifelé irányuló kutatása, ami derűutáni vágyadból ered. De miután a béke maga az Isten, amire valójában szomjazol, az az istenivel való kapcsolatteremtésed. Szüneteltetned kell az intenzív helyzeteket. Ironikus ugyan, de azért teremtetted meg ezeket a stresszes körülményeket, mert azt hitted, nyugalmat hoznak majd, vagy legalábbis egy kis változatosságot a szorongással szemben.

Minden, ami után oly eszeveszettül vágyakozol, ott vár rád azokban a nyugodt pillanatokban, amikor behunyod szemeidet, lélegzel, és lecsillapítod a tested és az elméd. Ez az a hely, ahol Isten és a béke lakozik... te pedig ezután sóvárogsz.
Tarts gyakran szünetet, hunyd be szemeidet, és lélegezz mélyeket a nap folyamán (főként a nehéz helyzetek alatt, vagy amikor szorongsz). És ne feledd, hogy minden helyzetben, legyen az akár nyugodt, akár kaotikus, mi mindvégig fogjuk a kezedet. Miután teljesen békések vagyunk, nyugodtan ránk támaszkodhatsz, és ha úgy gondolod, ,,kölcsönkérheted" derűs nyugalmunkat. Békességed hűsítő folyadékot önt a dühöngő tűzre, harmonikus megoldásokat teremtvén minden látszólagos problémára.
A mai napodon felmerülő összes kérdésedre a béke a válasz...csakis a béke.


Gondolat a mai napra

Észben tartom, hogy a nap folyamán lélegeznem kell. Emlékeztetem magam arra, hogy függetlenül attól, mi zajlik körülöttem,dönthetek a béke mellett. Amikor úgy kívánom, visszavonulhatok a nyugodt benső helyre, azáltal, hogy behunyom szemeimet.

Dr. Doreen Virtue


Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:


Megjegyzések