Angyali útmutatás Január 27: Kényeztesd önmagad!


Megérdemled, hogy csodálatos bánásmódban, extrán különleges gondoskodásmódban, nagyszerű ajándékokban és a világ minden más jellegű kényeztetésében legyen részed. Az összes ilyen jellegű élvezet ára a részedről nem más, mint a hála, az az édesded energiahullám, mely eljuttatja ezeket a felajánlásokat hozzád és mindenki máshoz.
Eljött az ideje, hogy nagy örömmel elfogadd életed adományait. Az igazi elfogadás azt a bűntudat nélküli hálát jelenti, amely azon alapul, hogy ahogyan kapsz, úgy másoknak is megengeded az adakozás örömének átélését. Ha csak adsz anélkül, hogy elvennél, az maga az örökké tartó bőség akadályoztatása. És miután képtelen vagy arra, hogy gátak közé szorítsd az áradatot, ha nem vagy hajlandó kapni, az egyszerűen falat húz köréd. A folyamat így megreked, és mások felé terjeszkedik - mintha csak kikerülne téged. Úgy érezheted, hogy elhanyagol az univerzum, ez a történés azonban valójában tőled ered.
Önmagad kényeztetésének folyamata során, számolj fel minden olyan gátat, ami a befogadással kapcsolatos. Kényeztesd magad még ma...és mindennap.


Gondolat a mai napra

Különleges szeretettel teli figyelmességgel kényeztetem magamat. Egy kis szundikálással, egy talpmasszással vagy valamilyen más különleges kedvességgel. Kifejezem örömömet, hogy önmagam vagyok!

Dr. Doreen Virtue


Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

Megjegyzések