Jelek az Univerzumtól


Lehet, hogy sokszor érezted már, hogy olyan jól jönne egy kis segítség a nehéz időkben… Ha valaki megmondaná, merre indulj, mit tegyél, hogy magad mögött hagyd a sötétet. 

Hiába kérsz, úgy érzed, nem kapsz. Nem kiabálja füledbe senki a megoldást. Kérdezel, és a válasz csak a néma csend…

Pedig hidd el, az Univerzumban rend van. Az őrangyalod megérzések formájában mindig üzen Neked. Amikor megtörténik egy esemény, azonnal megszólal Benned a kis hang: ÉREZTEM! 

Meg kell tanulnod bízni az ösztöneidben. Érzéseid mindig elvezetnek oda, ahová menned kell. Ne késlekedj, ne kételkedj, csak kövesd az útmutatást. 
A hirtelen megjelenő érzések mindig jelzésként szolgálnak. Arra figyelj, hogy amikor összeszorul a gyomrod, vagy bizsereg a mellkasod, milyen gondolat futott át rajtad éppen. 

A jel mindig az, amit annak vélsz. Nekem van egy nagyon jól bevált módszerem, amit elég sűrűn alkalmazok. Ha döntés előtt állok, vagy bizonytalan vagyok, akkor kérem az Univerzumot/Istent, hogy küldjön nekem X időn belül 3 jelet, ami segít nekem a döntésben. Mindig hozzáteszem azt is, hogy segítsenek abban, hogy felismerjem ezeket a jelzéseket. Ugyanis sokszor elsétálunk a jelek mellett. 

Ha többször visszaköszön valami az életedbe, az egyértelmű jelzés lehet, hogy az adott dologgal feladatod van. Pl. ha háromszor kerül szemed elé ugyanaz az újsághírdetés. Ha több éjszakán keresztül ugyanazzal kapcsolatban álmodsz. Ha kizárólag ugyanolyan nevű vagy jegyű emberkékkel ismerkedsz. 

A jeleket csak Te tudod megfejteni, csak Te tudhatod, milyen tanulnivalót hordoznak Számodra. Egy biztos: oda kell figyelni rájuk. 

Van, amikor egy dal, egy újságcikk, vagy akár egy kifestendő kép próbál kommunikálni Veled. Kinyitod a könyvet és ott van Számodra az üzenet. Még a könnyed is kicsordul, úgy a lelkedbe mar. 

Figyeld meg, hol járnak egész nap a gondolataid, mely nótát dalolászod magadban. Vajon mit üzen Neked? 

A testi tünetek szintén egyértelmű jelzések, amin keresztül lelked üzen Neked. Felhívja figyelmed a negatív gondolati programokra, amiktől itt az idő megszabadulni. Tudatni akarja Veled, hogy szabadulj meg az önbüntetéstől. 

Pihenj meg egy kicsit a hétköznapok forgatagában, kapcsold ki magad, és figyelj a lelkedre. Ott van minden kérdésedre a válasz, hidd el. Őrangyalod ott van Veled, fogja a kezed. Figyeld a jeleket, így nem fogsz eltévedni soha… 

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Megjegyzések