ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - Febru√°r 14: T√°rd fel a sz√≠vedet!SzeretetbŇĎl hozott l√©tre egy gondoskod√≥ TeremtŇĎ. Benned minden a szereteten alapul, √©s ha ezt √©rzed is, az azt jelenti, hogy ismered √∂nmagadat. Amikor √°t√©led a szerelmet, Istennel tal√°lkozol, de ehhez fel kell t√°rnod a sz√≠vedet - ami igencsak neh√©znek vagy vesz√©lyesnek tŇĪnhet abban az esetben, ha a f√°jdalmas √©rzelmek elleni v√©delem jegy√©ben bez√°rk√≥zt√°l.
Mi, angyalok, seg√≠thet√ľnk neked, hogy olyan m√≥don tudj megny√≠lni, ami biztons√°got √©s √©ps√©get ny√ļjt. Haladj mellett√ľnk, kitart√≥ vezetŇĎid mellett a saj√°t temp√≥dban, s mi majd els√∂p√∂rj√ľk a r√©gi f√°jdalmakat √©s s√©r√ľl√©seket, mik√∂zben megb√≠zhat√≥ helyzetekhez √©s kapcsolatokhoz vezet√ľnk t√©ged. R√©szedrŇĎl nincs sz√ľks√©g egy√©bre, csak hogy maradj szoros kapcsolatban vel√ľnk, √©s mes√©ld el nek√ľnk v√°gyaidat √©s √©rz√©seidet. (B√°r mi m√°r tudjuk, mit √©rzel, nem cselekedhet√ľnk v√°gyaiddal kapcsolatban a beleegyez√©sed n√©lk√ľl.)
Egy t√°gra ny√≠lt sz√≠v Isten legcsod√°latosabb teremt√©se, hiszen a mennyb√©li szeretetet t√ľkr√∂zi itt, a F√∂ld√∂n.


Gondolat a mai napra

K√©szs√©gesen elfogadom Isten szeretet√©t. Megengedem magamnak, hogy most √°t√©rezzem, mert a gy√∂ng√©d szeretet biztons√°got ny√ļjt a sz√°momra. Megk√©rem angyalaimat, seg√≠tsenek ŇĎrk√∂dn√∂m ny√≠lt sz√≠vem felett, √©s mutassanak utat minden kapcsolatomban. Meghallgatom √©s k√∂vetem isteni √ļtmutat√°somat. 

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések