ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - Febru√°r 16: L√©pj kapcsolatba a term√©szet angyalaival!

Kép: pinterest.com

A n√∂v√©nyek, √°sv√°nyi kincsek √©s az √°llatbirodalom felett ŇĎrk√∂dŇĎ l√©nyeket t√ľnd√©rekk√©nt, element√°lokk√©nt  √©s a term√©szet angyalaik√©nt ismerj√ľk, ŇĎk bizony ugyanolyan szil√°rdak √©s val√≥s√°gosak, mint te vagy. Ahogyan te is, ezek a teremtm√©nyek szint√©n fontos szerepet j√°tszanak. ElsŇĎsorban az √°ltalad "term√©szetnek" nevezett jelens√©gen bel√ľli harm√≥ni√°t √©s t√°pl√°l√©kot biztos√≠tj√°k, √©s a te n√∂veked√©sedben √©s boldogul√°sodban is seg√≠thetnek.
Kalandos √©s j√°t√©kos szellemmel ruh√°zz√°k fel a bolyg√≥t, amire te is k√∂nnyed√©n r√°kapcsol√≥dhatsz, ha egy kis idŇĎt t√∂ltesz a szabadban, a n√∂v√©nyek k√∂z√∂tt vagy √°llatok ( h√°zi- vagy vad√°llatok) t√°rsas√°g√°ban. Miut√°n ezek a lelkek a F√∂ld√∂n √©lnek, meg√©rtŇĎen meghallgatj√°k, majd seg√©dkeznek az anyagi √ľgyekben. Boldogan k√∂zremŇĪk√∂dnek p√©ld√°ul szerelmi √©s p√©nz√ľgyi jellegŇĪ √ľgyekben.
Az element√°lok k√©pesek meg√©rezni, amikor egy ember ŇĎszinte v√°gyb√≥l t√°mogatja a term√©szet √ľgy√©t, mint olyat, elk√∂telezv√©n mag√°t az √ļjrahasznos√≠t√°s, az √°llatok ir√°nti kedvess√©g √©s hasonl√≥k fel√©. Ezek a cselekedetek a term√©szet angyalainak tetsz√©s√©t id√©zik elŇĎ, √©s ha m√°r siker√ľlt megnyerned ŇĎket, sz√°mtalan jutalommal aj√°nd√©koznak meg t√©ged.
T√∂lts el n√©mi idŇĎt a mai napon ezekkel az angyalokkal. Adj lehetŇĎs√©get kapcsolatotoknak a fejlŇĎd√©sre, ahogyan az √ļj emberi ismeretekkel is tenn√©d, √©s idŇĎvel megtanulj√°tok, mik√©nt b√≠zzatok egym√°sban, seg√≠ts√©tek √©s szeress√©tek egym√°st. Amint szorosabban √©rintkezel az element√°lokkal, lassan te is osztozni kezdesz majd az √©let megk√∂zel√≠t√©se felŇĎli k√∂nnyed √©s var√°zslatos felfog√°sukban, amely val√≥ban egy eg√©szs√©ges hozz√°√°ll√°s.


Gondolat a mai napra

Kapcsolatot l√©tes√≠tek a term√©szet angyalaival. Sz√≠vesen idŇĎz√∂k a n√∂v√©nyek √©s az √°llatok k√∂r√©ben, gondolatban pedig az element√°lokkal besz√©lgetek, √©s lehetŇĎv√© teszem, hogy ŇĎk is megismerjenek engem. √Čszreveszem azokat az √©rz√©seket a sz√≠vemben √©s testemben, melyek al√°t√°masztj√°k, hogy t√©nylegesen ezekkel a var√°zslatos √©s szeretettel teli l√©nyekkel √©rintkezem. K√∂sz√∂netet mondok az√©rt, hogy jelen vannak az √©letemben √©s ezen a bolyg√≥n is. 

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések