2017. február 16., csütörtök

😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Február 17: LEPLEZD LE A LEGNAGYSZERŰBB KINCSEDET!


Igazán könnyen megtalálhatod és feltárhatod legnagyszerűbb kincsedet...az önszeretetet. Gyakran hallhattad, amint mások azt mondják, hogy csak úgy törődhetsz a többiekkel, ahogyan önmagadat értékeled. Az állítás mélyén rejlő igazság az, hogy önmagad szeretete a "nyitott szív" alapja. 
Ha felnézel valakire, ám lebecsülöd önmagad, akkor nem értékeled eléggé a szeretetet, amit a másik embernek adsz. Amikor ráébredsz arra,hogy ez a törődés Istenből fakad, akkor megérezheted a kapcsolatot önmagad, a szeretett személy és az isteni között. Ez, az, amiről valójában az önszeretet szól: nem azt jelenti, hogy azt hiszed jobb vagy valaki másnál, hanem azt, hogy mindaz, amit egy másik személyben vonzónak találsz, az a benned rejlő szépség visszatükröződése. 
Ma összpontisíts arra, hogy megtaláld a szeretet azon kötelékét, mely tőled egészen a többiekig, s Istenig terjed. Amint felfigyelsz rá, megérzed, megleled legnagyszerűbb kincsedet. 


GONDOLAT A MAI NAPRA 

Az isteni szeretet kincses ládikája rejlik bennem. Megengedem magamnak,hogy szeressem azt, aki vagyok, és hogy megnyíljak azon szeretet előtt, amely Istentől a szívemig hatol. 

Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése