ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - Febru√°r 17: LEPLEZD LE A LEGNAGYSZERŇįBB KINCSEDET!


Igaz√°n k√∂nnyen megtal√°lhatod √©s felt√°rhatod legnagyszerŇĪbb kincsedet...az √∂nszeretetet. Gyakran hallhattad, amint m√°sok azt mondj√°k, hogy csak √ļgy t√∂rŇĎdhetsz a t√∂bbiekkel, ahogyan √∂nmagadat √©rt√©keled. Az √°ll√≠t√°s m√©ly√©n rejlŇĎ igazs√°g az, hogy √∂nmagad szeretete a "nyitott sz√≠v" alapja. 
Ha feln√©zel valakire, √°m lebecs√ľl√∂d √∂nmagad, akkor nem √©rt√©keled el√©gg√© a szeretetet, amit a m√°sik embernek adsz. Amikor r√°√©bredsz arra,hogy ez a t√∂rŇĎd√©s IstenbŇĎl fakad, akkor meg√©rezheted a kapcsolatot √∂nmagad, a szeretett szem√©ly √©s az isteni k√∂z√∂tt. Ez, az, amirŇĎl val√≥j√°ban az √∂nszeretet sz√≥l: nem azt jelenti, hogy azt hiszed jobb vagy valaki m√°sn√°l, hanem azt, hogy mindaz, amit egy m√°sik szem√©lyben vonz√≥nak tal√°lsz, az a benned rejlŇĎ sz√©ps√©g visszat√ľkr√∂zŇĎd√©se. 
Ma √∂sszpontis√≠ts arra, hogy megtal√°ld a szeretet azon k√∂tel√©k√©t, mely tŇĎled eg√©szen a t√∂bbiekig, s Istenig terjed. Amint felfigyelsz r√°, meg√©rzed, megleled legnagyszerŇĪbb kincsedet. 


GONDOLAT A MAI NAPRA 

Az isteni szeretet kincses l√°dik√°ja rejlik bennem. Megengedem magamnak,hogy szeressem azt, aki vagyok, √©s hogy megny√≠ljak azon szeretet elŇĎtt, amely IstentŇĎl a sz√≠vemig hatol. 

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések