ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - Febru√°r 20: Sz√°nj idŇĎt arra, ami fontos neked!


Olyan √°lmaid, kapcsolataid vannak, √©s olyan tev√©kenys√©geket ŇĪz√∂l, amelyek nagy jelentŇĎs√©ggel b√≠rnak sz√°modra. Nagyon sokat jelentenek, √©s boldognak √©rzed magad, ha r√°juk gondolsz.... ezek a priorit√°said. Ha t√°pl√°lod ezeket, nem csak, hogy vid√°mabb leszel, de √∂nmagadhoz is pozit√≠vabban √°llsz majd hozz√°. Az, hogy idŇĎt sz√°nsz olyan dolgoknak, amelyeket √©rt√©kelsz, az bizony az √∂nmagaddal val√≥ t√∂rŇĎd√©s cselekedete.
Az ellenkezŇĎj√©t sejtetŇĎ l√°tszat ellen√©re, t√©nyleg te d√∂ntesz az idŇĎbeoszt√°sod felŇĎl. Annak szentelheted a figyelmedet, aminek csak szeretn√©d, √©s mi, az angyalok pedig t√°vol tartjuk majd a zavar√≥ t√©nyezŇĎket, √©s seg√≠ts√©g√ľnkkel biztos√≠tunk arr√≥l, hogy eleget tehess k√∂telezetts√©geidnek.
Ismerj fel minden olyan f√©lelmet √©s bizonytalans√°got, ami elŇĎid√©zheti a halogat√°st, √©s tudd, hogy ezek mind t√∂k√©letesen term√©szetes √©s norm√°lis √©rz√©sek, amik a boldogs√°ggal szembeni ellen√°ll√°st jelk√©pezik csup√°n, semmi m√°st. Kacagd ki sz√≠vbŇĎl az aggodalmaidat, majd haladj elŇĎbbre a sz√≠vedhez k√∂zel √°ll√≥ √°lmaiddal.
Ha csak p√°r percet t√∂ltesz is mindazzal, ami fontos a sz√°modra, jav√≠thatsz hangulatodon, megn√∂velheted √∂nbizalmadat √©s energiaszintedet. A priorit√°sokra sz√°nt idŇĎ egy eg√©szs√©ges √©s √ļj szok√°sodd√° v√°lik majd, amit fokozatosan fogsz fel√©p√≠tgetni; √≠gy h√°t l√©gy t√ľrelmes √∂nmagadhoz, amennyiben - teljes figyelmedet ezeknek szentelŇĎ - utadon n√©hanapj√°n visszacsusszansz.


Gondolat a mai napra

IdŇĎt sz√°nok arra, ami fontos nekem. Minden m√°st f√©lreteszek, √©s ennek szentelem idŇĎmet, hogy √©lvezni tudjam mindazt, ami a legink√°bb sz√°m√≠t. Apr√≥ gyermekl√©p√©seket teszek sz√≠vem igaz √°lmainak ir√°ny√°ba. 

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések