2017. február 20., hétfő

😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Február 21: CSATLAKOZZ RÁ AZ ÖSSZES VÁLASZ FORRÁSÁRA!


Hozzáférsz a legelképszetőbb adatbázishoz, amely tanácsokkal, vezetéssel és útmutatással lát el — ez benned lakozik ebben a pillanatban is. Minden válasz forrása benned van, és készen áll minden esetben, amikor csak kérdéssel fordulsz hozzá, és nem létezik olyan probléma, amit nem képes megoldani. 
  Ez a forrás néha egyenesen válaszol majd szavakkal, gondolatokkal vagy víziókkal; máskor pedig válasz gyanánt egyidejű eseményeket küld majd. Minden egyes kérdést alaposan megválaszol, feltéve, ha nyitott és éber vagy a válaszokra, midőn azok elérnek hozzád.
  Az összes információ ilyen jellegű kútfője nem valami titokzatos természetfölötti erő. Ez a legnagyobb és legtermészetesebb hatalom az univerzumban: Isten elméjének végtelen bölcsessége, ami kapcsolatban áll a tiéddel.


Gondolat a mai napra:

Ezennel a létező összes válasz forrása bennem van. Feltehetek bármilyen kérdést, amilyet csak akarok, azon nyomban egy alapos választ kapok. Tisztában vagyok azokkal az üzenetekkel, amelyek a kérelmeim és az imáim válaszaként érkeznek hozzám. Az elmém kapcsolatban áll Isten végtelen bölcsességével.

Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése