ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - Febru√°r 21: CSATLAKOZZ R√Ā AZ √ĖSSZES V√ĀLASZ FORR√ĀS√ĀRA!


Hozz√°f√©rsz a legelk√©pszetŇĎbb adatb√°zishoz, amely tan√°csokkal, vezet√©ssel √©s √ļtmutat√°ssal l√°t el — ez benned lakozik ebben a pillanatban is. Minden v√°lasz forr√°sa benned van, √©s k√©szen √°ll minden esetben, amikor csak k√©rd√©ssel fordulsz hozz√°, √©s nem l√©tezik olyan probl√©ma, amit nem k√©pes megoldani. 
  Ez a forr√°s n√©ha egyenesen v√°laszol majd szavakkal, gondolatokkal vagy v√≠zi√≥kkal; m√°skor pedig v√°lasz gyan√°nt egyidejŇĪ esem√©nyeket k√ľld majd. Minden egyes k√©rd√©st alaposan megv√°laszol, felt√©ve, ha nyitott √©s √©ber vagy a v√°laszokra, midŇĎn azok el√©rnek hozz√°d.
  Az √∂sszes inform√°ci√≥ ilyen jellegŇĪ k√ļtfŇĎje nem valami titokzatos term√©szetf√∂l√∂tti erŇĎ. Ez a legnagyobb √©s legterm√©szetesebb hatalom az univerzumban: Isten elm√©j√©nek v√©gtelen b√∂lcsess√©ge, ami kapcsolatban √°ll a ti√©ddel.


Gondolat a mai napra:

Ezennel a l√©tezŇĎ √∂sszes v√°lasz forr√°sa bennem van. Feltehetek b√°rmilyen k√©rd√©st, amilyet csak akarok, azon nyomban egy alapos v√°laszt kapok. Tiszt√°ban vagyok azokkal az √ľzenetekkel, amelyek a k√©relmeim √©s az im√°im v√°laszak√©nt √©rkeznek hozz√°m. Az elm√©m kapcsolatban √°ll Isten v√©gtelen b√∂lcsess√©g√©vel.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések