ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - Febru√°r 24: TARTSD TISZTELETBEN AZ √ČRZ√ČKENYS√ČGEDET!M√©lys√©gesen reag√°lsz a k√ľl√∂nf√©le energi√°kra, √©s lehet, hogy √∂ssze is keveredt√©l azzal kapcsolatban, vajon valaki m√°s √©rz√©seit √©rz√©kelted vagy a saj√°tod√©t. N√©ha az √©let olyan intenz√≠vnek tŇĪnik, hogy ak√°r saj√°t tudatoss√°godat is megpr√≥b√°ln√°d kikapcsolni. M√°s sz√≥val, √©rz√©keny vagy.
  Ma arra k√©r√ľnk, hogy tiszteld meg eme jellemvon√°sodat, hiszen ez egy aj√°nd√©k √∂nmagad √©s a vil√°g sz√°m√°ra. √Čles √©bers√©ged lehetŇĎv√© teszi, hogy felismerd a kapcsolataidban az igazs√°got √©s az integrit√°st, mik√©nt azt is, hogy igaz√°n m√©yen √©z√©kelhesd az √∂r√∂m√∂t √©s a szeretetet. Fog√©konys√°god tov√°bb√° seg√≠t a vel√ľnk, angyalokkal val√≥ tiszta kommunik√°ci√≥ban. Zsigereiden kereszt√ľl √©rz√©keled jelenl√©t√ľnket √©s √ľzeneteinket. Ezenk√≠v√ľl nagy gondoskod√°ssal viseltetsz m√°sok √©rz√©sei fel√© — kiemelkedŇĎen elŇĎz√©keny, kedves √©s √©ber vagy.


Gondolat a mai napra:

  Tiszteletben tartom az √©rz√©kenys√©gemet, √©s biztos vagyok benne, hogy csod√°s √°ld√°st hoz a t√∂bbiek √©s saj√°t magam r√©sz√©re. Gyeng√©den szeretem, √©s szeretettel teli v√©delemmel gondoskodom k√ľlnleges √©bers√©gemrŇĎl, mert ez egy kincs √∂nmagam √©s a vil√°g sz√°m√°ra is, amely seg√≠t el√©rnem √©letc√©lomat. 

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések