ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - Febru√°r 26: PIHENJ!


Elk√∂telezett √©s k√©szs√©ges f√©nymunk√°s volt√°l imm√°ron t√∂bb √©leteden √°t. A nap huszonn√©gy √≥r√°j√°ban nagylelkŇĪen seg√≠tesz szeretteiden √©s az idegeneken egyar√°nt, m√©g √©jszakai √°lmod ideje alatt is. Mi, az angyalok k√∂sz√∂netet szeretn√©nk mondani neked elk√∂telezett szolg√°latod√©rt — most pedig elj√∂tt az ideje annak, hogy te is kapj valamit.
  Ez a nap arra val√≥, hogy relax√°lj, √≠gy lehetŇĎleg mondd le a tal√°lk√°idat, √©s laz√≠ts. Ha k√∂telezetts√©geid cselekv√©sre sz√≥l√≠tanak fel, mi majd elk√≠s√©r√ľnk t√©ged, √©s seg√≠teni fogunk, hogy k√©nyelmes temp√≥ban dolgozhass. K√©rj fell benn√ľnket, hogy seg√≠ts√ľnk pihenni egy kicsit a mai napon √©s √©jszak√°n, mi pedig oltalmaz√≥ energi√°val vesz√ľnk k√∂rbe, hogy semmilyen zavar√≥ t√©nyezŇĎ ne fordulhasson elŇĎ.
  A mai napon lass√≠ts, kedves Egyetlen√ľnk. Pihenj kedvedre.


Gondolat a mai napra:

Laz√≠tok, √©s alkalmat adok bensŇĎmnek a szusszan√°sra, eml√©keztetv√©n magamat arra, hogy k√∂nnyed√©n jobban megy minden. Meg√©rdemlem azt, hogy pihenjek egy kicsit, hiszen mindenkinek az elŇĎny√©re v√°lik az, ha kipihent vagyok.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések