ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - Febru√°r 27: TUDD, HOGY EGY BŇźS√ČGES UNIVERZUMBAN √ČLSZ!


Az univerzum adakoz√≥ energi√°val l√ľktet egyre csak terjeszkedŇĎ n√∂veked√©se sor√°n. Hat√°rtalan szeretetet k√ľld szertesz√©t, ami az √∂sszes k√≠v√°natos √©lm√©ny esszenci√°ja. Ez az erŇĎ tart izz√°sban mindent, ami ut√°n v√°gysz.
 A f√©lelem √©s az agg√≥d√°s elv√°gnak t√©ged az univerzum szeretet√©nek √©s bŇĎs√©g√©nek a megtapasztal√°s√°t√≥l, ugyan√ļgy, ahogyan a t√∂mlŇĎn keletkezett hurok lelass√≠tja a v√≠z foly√°s√°t. Ma t√°rd fel magad az isteni szeretetben √©s ut√°np√≥tl√°sban val√≥ megm√°rt√≥z√°s elŇĎtt, √©s laz√≠tsd el magad abban a biztos tudatban, hogy gondoskodnak minden sz√ľks√©gletedrŇĎl.
 Eml√©keztesd magad arra, hogy egy bŇĎs√©gben d√ļsk√°l√≥ univerzumban √©lsz. Kutass ennek p√©ld√°i ut√°n, √©s l√©gy nyitott a fel√©d √©rkezŇĎ aj√°nd√©kok befogad√°s√°ra. Min√©l jobban b√≠zol az univerzum aj√°nd√©kaiban, ann√°l t√∂bb √°ramlik az √©letedbe.


Gondolat a mai napra:

 Egy gazdag univerzumban √©lek, ahol is minden sz√ľks√©gletemrŇĎl gondoskodnak. Kegyesen elfogadom a j√≥t, √©s igent mondok a bŇĎs√©ges befogad√°sra.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések