2017. február 27., hétfő

😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Február 28: VEDD ÉSZRE A SZÉPSÉGET!


A szépség mindenütt jelen van, benned és körülötted egyaránt. Minél jobban odafigyelsz rá, annál emelkedettebb és varázslatosabb jelleget ölt majd az életed. Elkezdesz felfigyelni saját ragyogásodra, amelyet a téged körülvevő dolgok visszatükröznek.
Tűzd ki célodul azt, hogy a mai napon a lehető legtöbb szépséget felfedezd. Légy a szépségnek szemtanúja a fizikai világban a természet képein keresztül, továbbá az embereken és alkotásaikon keresztül. Fedezd fel az érzelmek birodalmában a többiekből áradó szeretetet, és kövesd végig a szeretettel teli események kibontakozását. Spirituális síkon pedig azt, ahogyan állandóan magad mellett érzékeled angyali jelenlétünket.
Ma jelentsd ki többször is, hogy az élet gyönyörű. Állj meg, és kortyold magadba ezt a tényt, megízlelvén minden jelen pillanatot.


Gondolat a mai napra:

Az életem szép! A mai napon magam körül mindenütt észreveszem a csodát. Minél jobban megfigyelem a többiekben rejlő szépséget, annál többször meglátom ezt magamban. A gondolataim, a szavaim és az érzéseim - mind szeretetre  méltóak.

Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése