ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - Febru√°r 28: VEDD √ČSZRE A SZ√ČPS√ČGET!


A sz√©ps√©g minden√ľtt jelen van, benned √©s k√∂r√ľl√∂tted egyar√°nt. Min√©l jobban odafigyelsz r√°, ann√°l emelkedettebb √©s var√°zslatosabb jelleget √∂lt majd az √©leted. Elkezdesz felfigyelni saj√°t ragyog√°sodra, amelyet a t√©ged k√∂r√ľlvevŇĎ dolgok visszat√ľkr√∂znek.
TŇĪzd ki c√©lodul azt, hogy a mai napon a lehetŇĎ legt√∂bb sz√©ps√©get felfedezd. L√©gy a sz√©ps√©gnek szemtan√ļja a fizikai vil√°gban a term√©szet k√©pein kereszt√ľl, tov√°bb√° az embereken √©s alkot√°saikon kereszt√ľl. Fedezd fel az √©rzelmek birodalm√°ban a t√∂bbiekbŇĎl √°rad√≥ szeretetet, √©s k√∂vesd v√©gig a szeretettel teli esem√©nyek kibontakoz√°s√°t. Spiritu√°lis s√≠kon pedig azt, ahogyan √°lland√≥an magad mellett √©rz√©keled angyali jelenl√©t√ľnket.
Ma jelentsd ki t√∂bbsz√∂r is, hogy az √©let gy√∂ny√∂rŇĪ. √Āllj meg, √©s kortyold magadba ezt a t√©nyt, meg√≠zlelv√©n minden jelen pillanatot.


Gondolat a mai napra:

Az √©letem sz√©p! A mai napon magam k√∂r√ľl minden√ľtt √©szreveszem a csod√°t. Min√©l jobban megfigyelem a t√∂bbiekben rejlŇĎ sz√©ps√©get, ann√°l t√∂bbsz√∂r megl√°tom ezt magamban. A gondolataim, a szavaim √©s az √©rz√©seim - mind szeretetre  m√©lt√≥ak.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések