Angyali útmutatás Február 3: Lelj örömöt a szeretettel teli gondolatokban


Az életedben szereplő emberek önmagad tükörképei, akik a Te érzéseidet és önértékelésedet tükrözik vissza. Ha jól érzed magad a saját bőrödben, a kapcsolataid is kiegyensúlyozottabbak és boldogabbak. Amikor kedvezőtlen fényben látod önmagad, a többiekkel kapcsolatos tapasztalataid is követik ezt a mintát. Öntudatosságodat gyakran ahhoz méred, hogy mit gondol vagy mond a többi ember. Ennek azonban a fordítottja igaz, hiszen amikor nagyra értékeled önmagad, mindenki más is így tesz majd. 

Ma légy előzékeny a kapcsolataid terén. Mielőtt bárkivel találkoznál, vértezd fel magad egy egészséges adag szeretettel - ez olyan, mintha csak bevennéd a reggeli adag vitaminpótlókat. Mondd magadnak a következőket: “Szeretetreméltó vagyok, hiszen Isten ilyennek teremtett. Az isteni gondviselés mindenütt jelen van, beleértve önmagamat és minden személyt, akivel a mai napon találkozni fogok.”
Csakis a szeretetet lásd meg önmagadban és a többiekben. Akár egy új szokás esetében, ez idővel sokkalta könnyebbé és természetesebbé válik majd. 

A lelked a Teremtő energiájának egy színtiszta cseppje… valódi esszenciád a szeretet. A mai napon ezen az érzésen keresztül viszonyulj a többiekhez, és figyeld meg, milyen csodálatos módon gyógyulnak meg a kapcsolataid. 


Gondolat a mai napra

Minél többre értékelem önmagam, annál jobban tudnak szeretni a többiek. Ezen a reggelen arra szentelem az időmet, hogy kedves gondolatokkal töltsem fel önmagam, mielőtt kitenném lábamat a külvilágba. Csakis a kedvességet látom meg önmagamban és mindenki másban. Önértékelésemet a Teremtő mércéjéhez igazítom, aki mindig százszázalékosan egyetértő. 


Dr. Doreen VirtueAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

Megjegyzések