ANGYALI ÚTMUTATÁS - Február 5. CSODÁLKOZZ ÉS ÁMULJ!


A gyerekek természetükből adódóan ártatlan szemeken keresztül tekintenek a világra. A környezetük lenyűgözi és szórakoztatja őket, és a csodálat és ámulat ilyen jellegű érzése nem kell, hogy fakóbbá váljon az idő műlásával. Téged is újra elbűvölhet az életed, amikor egyszerűen kijelented, hogy ez áll szándékodban.
Az unalom abból a hitből ered, hogy az ismétlődő inegerek semmitmondóvá válnak. A dolgokat unalmasnak érzed, ha az életed passzívnak és megszokottnak tűnik. A fizikai világban azonban minden állandó változásban van: a színek, a fények és egyéb finom árnyalatok szüntelenül változnak. Lehetetlen, hogy a földön bármi is ugyanúgy maradjon az idő működésének következtében — ez épp ellentétben áll a Lélek birodalmával, amely az egész örökkévalóság során ugyanolyan marad. 
Azzal, hogy megedzed érzékeidet, hogy ráleljen ezekre a leheletfinom (esetenként nem is olyannyira finom) elváltozásokra és különbözőségekre, visszaszerzed az életed iránti fiatalos lelkesedésed egy részét. 
Ma figyelj fel a gazdag különbségekre, amelyek minden élményben jelen vannak.


Gondolat a mai napra:

Tele vagyok csodálattal és gyönyörködéssel. Észreveszem a környezetemben fellelhető apró részleteket és eltéréseket. Amikor rácsodálkozom az élet szépségeire, mindig képes vagyok meglátni azt. A szívem nyitva áll a csodálatos új élmények előtt.

Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Megjegyzések