Level a lelki társhoz



Kedves Lelki társam! Engedd meg, hogy néhány szóban leírjam neked érzéseim, gondolataim ezen a csodálatos napon!

Elsőként arra kérlek, hogy mindig, minden körülmények között, maradéktalanul fogadd el önmagad, hiszen egy csodálatos ember vagy. Soha senki nem érdemli meg nálad jobban, hogy tiszta szívből szeresd. Ha így teszel, más is ugyanígy fog szeretni téged! 


Ne hibáztasd magad a múlt miatt, engedd el az önbüntetéseket! Bármit is tettél, az kellett a fejlődésedhez, és kellett a veled kapcsolatban állók fejlődéséhez is. Csupán egy feladatot teljesítettél, amivel megbíztak téged. 


Bocsáss meg azoknak is, akikre valamikor ellenségként tekintettél. Főként a saját érdekedben. A meg nem bocsátás terhe a te lelkedet nyomja. Engedd el a múltat, hogy legyen hely a jelennek és a jövőnek. Ami megtörtént, azon változtatni már nem lehet. Akkor, abban a pillanatban az tűnt a legjobb döntésnek. Légy hálás a múltnak, hiszen általa váltál azzá az emberré, aki ma vagy! 


Arra kérlek, ne élj zárt szívvel! Ez ösztönös félelem a valódi szeretettől... Hiszen annyit csalódtál már. IGEN, ez így van. Kockáztatunk, ha megnyílunk, mert a rossz is bejöhet a jóval. De hidd el, nem az a megoldás, hogy bezárjuk a szívünket. Ha önértékelésedben elég erős vagy, nem fognak bántani. Hiszen a külvilág csak a tükröt tartja eléd, és megmutatja, te hogyan látod önmagadat.  

Hidd el, hogy megérdemled a legjobbat! A szerelemben nem kell kompromisszumot kötni. Erre egyébként is csak addig vagyunk hajlandók, míg nem becsüljük eléggé önmagunkat. Ha tisztában vagy csodás isteni lényeddel, nem fogod beérni kevesebbel, mint amire valójában vágysz. 

Ehhez azonban önismeretre van szükség. Visszavonhatatlanul biztosnak lenni abban, hogy nagyszerű ember vagyok, és a legjobbat érdemlem a szerelemben is. Azt, hogy olyan társ legyen mellettem, aki nem csak a testét, hanem a lelkét is nekem adja. Akinek karja minden nap féltőn ölel át. Aki nem csak elvár, hanem adni és képes. És ami a legfontosabb: ugyanannyi energiát teszünk mindketten a kapcsolatba. 

Kedvesem! Én rengeteg bölcsességet kívánok, hogy felismerd, hogy merre helyes lépned, mit kell tenned, és hogyan élj úgy, hogy az életben soha semmit ne kelljen megbánnod! Kívánom, hogy tudd annyira szeretni magad, ahogy szeretnéd, hogy életed szerelme szeressen téged!

Szeretettel: A lelki társad


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A

Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések

  1. Nagyon szépen köszönöm a csodás gondolatokat és minden lehetőséget ,hogy olvashatók az oldalon .

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése