ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - √Āprilis 1: √Člvezd az igazi boldogs√°got!

Kép: pinterest.com

Mélységes és tartós boldogság lakozik benned. Ez Isten energiája, a szeretet szikrája, ami a te eredeted és személyazonosságod, Te vagy az öröm.
Amikor boldognak √©rzed magad, teljesen √©s t√©nylegesen √∂nmagad vagy. A megel√©gedetts√©g annak a jele, hogy a megfelelŇĎ √ļton haladsz a megfelelŇĎ idŇĎben ( m√©g akkor is, ha az √ļt sor√°n ir√°nyt v√°ltoztatsz is). A sz√≠ntiszta boldogs√°g abb√≥l ered, hogy hŇĪ maradsz √∂nmagadhoz - ez pedig az √∂nmagad ir√°nti ŇĎszintes√©get, hiteless√©get √©s feddhetetlens√©get jelenti.
  √Ėsszpontos√≠ts arra, hogy maradj igazi, abban az √©rtelemben, hogy birtoklod √©s meg√©led saj√°t val√≥s√°godat. A nap folyam√°n tarts egy sz√ľnetet √©s k√©rdezd meg magadt√≥l: j√≥ ez nekem?.... Ňźszint√©n, mit √©rzek ezzel kapcsolatban?
  Ha bevallod magadnak √©rz√©seidet √©s v√°gyaidat, ragyogsz majd a val√≥di boldogs√°godb√≥l sug√°rz√≥ b√©k√©tŇĎl.


Gondolat a mai napra:

  Ňźszint√©n boldog vagyok ebben a pillanatban, hiszen ez az igazi identit√°som. Isten √∂r√∂kk√© vid√°mnak teremtett, √©s tudat√°ban vagyok m√©ly √©s √∂nteljes√≠tŇĎ el√©gedetts√©gemnek. Tiszteletben tartom pozit√≠v √©rz√©seimbŇĎl fakad√≥ √ļtmutat√°sokat. 

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések