ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS: M√°rcius 11: √úLTESS EL EGY MAGOT!


Egy n√∂v√©ny az √©leted csod√°latos szimb√≥luma! Ahogyan az apr√≥ magocska kics√≠r√°zik a talajban, √©s felfel√© t√∂rekszik - a f√©nyt k√∂vetv√©n-, az fejlŇĎd√©sed sz√°mtalan sok aspektus√°t t√ľkr√∂zi.
  Ez√©rt ma azt tan√°csoljuk, hogy √ľltess el egy magot - sz√≥ szerint. Vegy√©l egy csomaggal a piacon, vagy haszn√°ld egy friss gy√ľm√∂lcs vagy z√∂lds√©g magj√°t. MielŇĎtt beletenn√©d a f√∂ldbe, id√©zz fel egy olyan √ļj tervedet, amelyet sz√°nd√©kodban √°ll megkezdeni. Tartsd a tenyeredben a magot, √©s itasd √°t a saj√°t magad√©rt √©s a n√∂v√©ny√©rt elmondott im√°iddal. Majd √ľnnep√©lyesen tedd bele a f√∂ldbe.
  Nevelgesd a pal√°nt√°t √©s √ļjdons√ľlt sz√°nd√©kodat egyar√°nt. Ugyan m√©g nem l√°thatod a f√∂ld alatti n√∂veked√©st, a v√°ltoz√°s azonban folyamatban van. A sz√°rnyait pr√≥b√°lgat√≥ n√∂v√©nykezdem√©nynek gondoskod√°sra van sz√ľks√©ge ahhoz, hogy a felsz√≠nre mer√©szkedj√©k - √©s ez ugyan√≠gy van a t√∂rekv√©seddel is. Ahogyan gondj√°t viseled kertednek, ugyan√ļgy tedd meg a c√©loddal √∂sszef√ľggŇĎ l√©p√©seket mindennap.


Gondolat a mai napra:

  El√ľltetek egy magot, √©s megteszek egy l√©p√©st √°lmaim ir√°ny√°ba. Ugyan√ļgy t√°pl√°lom a n√∂v√©nyemet, mint c√©ljaimat. Az angyalaim az √©n √©rdekemben √ľgyk√∂dnek ebben a pillanatban a sz√≠nfalak m√∂g√∂tt. 

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések