ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS: M√°rcius 13: Lass√≠ts le!


Ha t√ļl sok dolgot pr√≥b√°lsz bezs√ļfolni egy kamr√°ba, az csakis frusztr√°ci√≥t sz√ľlhet, √©s ugyanez t√∂rt√©nik akkor is, ha t√ļlv√°llalod magad. Ahhoz, hogy meg tudj birk√≥zni a felmer√ľlŇĎ gondokkal, gyorsabban v√©gzed a dolgokat, √©s csakis arra f√≥kusz√°lsz, hogy elv√©gezd a napi feladataidat, ahelyett, hogy √©lvezn√©d ŇĎket.
Ez√©rt mi, angyalok azt tan√°csoljuk, hogy t√∂rd meg ezt a k√∂rforg√°st egy "lass√ļ nap" √©lvezet√©vel. Ak√°r egy kom√≥tos t√°nc sor√°n, ami m√©ly √©rzelmeket √©breszt, engedd, hogy lelass√≠tott sebess√©ged √ļjfent kapcsolatba hozzon a minden egyes pillanatban benne rejlŇĎ gazdags√°ggal. √Člvezd p√©ld√°ul a mosolyt, amit m√°sok arc√°ra csalsz, amikor magad el√© engedsz valakit a sorban, ints kezeddel a t√∂bbi aut√≥snak, akik arra v√°rnak, hogy ki√°lljanak a parkol√≥b√≥l, √©s hagyd, hogy m√°sok besz√©ljenek, mik√∂zben te meghallgatod ŇĎket.
Adj idŇĎt magadnak, √©s figyeld meg a k√ľl√∂nbs√©get a mai hangulatod √©s a k√∂z√∂tt, ahogyan √°ltal√°ban √©rzed magad. Vedd le magadr√≥l az √≥r√°dat, takard le a vekkereket √©s a napt√°rakat, √©s √©lvezd az idŇĎtlens√©get, ami az univerzum igaz term√©szete.


Gondolat a mai napra

Lelass√≠tok, √©s felfigyelek az √©let r√©szleteire √©s √©lvezeteire. √Ėr√∂m√∂met lelem abban, ha magam el√© engedhetek m√°sokat, sajn√°latot √©rzek azok ir√°nt, akik versenyt futnak, hogy elv√©gezz√©k a dolgokat. Visszanyerem gyermekded √°mulatomat, midŇĎn az idŇĎtlens√©g fel√© barangolok. 

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések