😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS: Március 13: Lassíts le!


Ha tĂșl sok dolgot prĂłbĂĄlsz bezsĂșfolni egy kamrĂĄba, az csakis frusztrĂĄciĂłt szĂŒlhet, Ă©s ugyanez törtĂ©nik akkor is, ha tĂșlvĂĄllalod magad. Ahhoz, hogy meg tudj birkĂłzni a felmerĂŒlƑ gondokkal, gyorsabban vĂ©gzed a dolgokat, Ă©s csakis arra fĂłkuszĂĄlsz, hogy elvĂ©gezd a napi feladataidat, ahelyett, hogy Ă©lveznĂ©d Ƒket.
EzĂ©rt mi, angyalok azt tanĂĄcsoljuk, hogy törd meg ezt a körforgĂĄst egy "lassĂș nap" Ă©lvezetĂ©vel. AkĂĄr egy komĂłtos tĂĄnc sorĂĄn, ami mĂ©ly Ă©rzelmeket Ă©breszt, engedd, hogy lelassĂ­tott sebessĂ©ged Ășjfent kapcsolatba hozzon a minden egyes pillanatban benne rejlƑ gazdagsĂĄggal. Élvezd pĂ©ldĂĄul a mosolyt, amit mĂĄsok arcĂĄra csalsz, amikor magad elĂ© engedsz valakit a sorban, ints kezeddel a többi autĂłsnak, akik arra vĂĄrnak, hogy kiĂĄlljanak a parkolĂłbĂłl, Ă©s hagyd, hogy mĂĄsok beszĂ©ljenek, miközben te meghallgatod Ƒket.
Adj idƑt magadnak, Ă©s figyeld meg a kĂŒlönbsĂ©get a mai hangulatod Ă©s a között, ahogyan ĂĄltalĂĄban Ă©rzed magad. Vedd le magadrĂłl az ĂłrĂĄdat, takard le a vekkereket Ă©s a naptĂĄrakat, Ă©s Ă©lvezd az idƑtlensĂ©get, ami az univerzum igaz termĂ©szete.


Gondolat a mai napra

LelassĂ­tok, Ă©s felfigyelek az Ă©let rĂ©szleteire Ă©s Ă©lvezeteire. Örömömet lelem abban, ha magam elĂ© engedhetek mĂĄsokat, sajnĂĄlatot Ă©rzek azok irĂĄnt, akik versenyt futnak, hogy elvĂ©gezzĂ©k a dolgokat. Visszanyerem gyermekded ĂĄmulatomat, midƑn az idƑtlensĂ©g felĂ© barangolok. 

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 

Megjegyzések