ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°rcius 14: Tudd, hogy mi mindannyian √∂sszek√∂ttet√©sben √°llunk!


Mi, angyalok, √∂sszek√∂ttet√©sben √°llunk Istennel, veled √©s minden √©rzŇĎ l√©lekkel. A szerelem egyazon szelleme k√∂t √∂ssze mindannyiunkat, teljes eg√©sz√©ben √©s √∂r√∂kk√©val√≥an. Min√©l jobban tudatos√≠tod ezt az univerz√°lis t√©nyt, ann√°l k√∂nnyebben fogsz tudni hallgatni √ľzeneteinkre. Az egyetlen oka annak, hogy n√©ha √ļgy tŇĪnik, nemigen hallasz meg benn√ľnket, hogy azt hiszed, elt√°volodtunk tŇĎled.
  A nap folyam√°n eml√©keztesd magad, hogy √∂r√∂kk√©val√≥an √∂ssze vagy k√∂tve Istennel √©s vel√ľnk. √Ėsszek√∂ttet√©sben √°llsz tov√°bb√° az √∂sszes emberrel, akivel tal√°lkozol, √©s ŇĎk is √∂sszefon√≥dtak a mennyorsz√°ggal. ErŇĎteljes szeretet fut v√©gig a k√∂lcs√∂n√∂s kapcsolat h√°l√≥j√°n. Min√©l jobban felismered, hogy mindenki egy egys√©get alkot, ann√°l jobban √©rz√©keled √©s tapasztalod a gondoskod√°s √°ram√°t.


Gondolat a mai napra:

  Mind√∂r√∂kre √∂ssze vagyok k√∂tve a mennyorsz√°ggal, hiszen mindennel √∂ssze vagyok k√∂tve. Ha az angyalok √©s a k√∂ztem kialakult egys√©gre √∂sszpontos√≠tok, jobban meg tudom hallani gondoskod√≥ √ľzeneteiket . Egy vagyok Isten szeretet√©vel. 

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések