ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°rcius 18: Terjeszd ki a kedvess√©get!


Ha mindennap teszel valami kedveset, az megemeli energiaszintedet, √©s eredm√©nyek√©ppen a h√°la pihe-puha felhŇĎj√©n t√©rhetsz vissza azokt√≥l, akik kedvess√©gedben r√©szes√ľltek. Amikor egy√ľtt √©rzŇĎn viselkedsz, erŇĎdet sz√≥ szerint √ļgy ir√°ny√≠tod kifel√©, ak√°r egy f√©nysugarat, amely t√°mogatja √©s felemeli a m√°sikat. Amikor pedig ez az illetŇĎ kiterjeszti fel√©d nagyrabecs√ľl√©s√©t, akkor egy igaz√°n erŇĎteljes energiasug√°r emel a magasba t√©ged. √ćgy ah√°nyszor csak valaki h√°l√°val gondol r√°d, √ļgy saj√°t szellemed is felemelkedik. Amint a m√°sik szem√©ly kik√ľldi fel√©d h√°l√°j√°t, javul√°st √©rz√©kelhetsz hangulatodban vagy melegs√©get a sz√≠vedben.
Ha mindennap teszel valami figyelmeset, az befektet√©snek sz√°m√≠t saj√°t spiritu√°lis fejlŇĎd√©sed emelked√©s√©ben √©s felt√∂rekv√©sedben. Ez√°ltal val√≥j√°ban saj√°t magad ir√°ny√°ba terjeszted ki a kedvess√©get. Ez egy olyan helyzet, amelyben mindenki nyer.


Gondolat a mai napra:

Az √ļtmutat√°s szerint terjesztem ki a kedvess√©get. Szabadon adok belŇĎle a szeretŇĎ szavak, gondolatok, energi√°k, √∂tletek √©s seg√≠ts√©g r√©v√©n. Kedvesen besz√©lek √∂nmagamr√≥l, m√°sokr√≥l √©s vil√°gomr√≥l.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések