ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°rcius 19: Szeretetteli elenged√©s


Ha vágyaid nem öltenek testet olyan gyorsan, mint szeretnéd, kérdezd meg önmagadtól:

- T√°n t√ļlzottan erŇĎltetem, hogy valami megt√∂rt√©njen?
- Talán attól félek, hogy az álmaim nem fognak valóra válni?
- Vannak pontos elképzeléseim arról, hogy vágyaim miként fognak megnyilvánulni?
- Tán hibáztatok valakit a helyzet miatt ( beleértve önmagamat is) ?

Minden "igen" v√°lasz azt mutatja, hogy el kell engedned, √©s fel kell adnod v√°gyaidat Istennek, a V√©gtelen Ell√°t√≥nak. Amikor tiszt√°n hangot adsz √°lmaidnak, majd √°tengeded ŇĎket az univerzumnak, akkor igaz√°n gyorsan val√≥ra v√°lhatnak.
A mai napon a v√°gyaidr√≥l val√≥ lemond√°ssal szeretn√©nk foglalkozni. Egyes emberek √ļgy v√©lik, a felad√°s egyenlŇĎ az ap√°ti√°val, √©s hogy az elenged√©s azt jelenti, " ez az √°lom nem √©rdekel t√∂bb√©". Azonban pont az ellenkezŇĎje igaz: min√©l nagyobbra √©rt√©kelsz egy v√°gyat, ann√°l fontosabb azt eljuttatni az univerzumhoz; ellenkezŇĎ esetben, aggodalmaskod√°sod k√©pes beh√≠vni a szorong√°s eg√©sz sereg√©t, ez pedig v√©gigmas√≠rozik teljes v√°gyadon, s m√©g az √©leterŇĎt is kinyomja belŇĎle.
Seg√≠t√ľnk neked a szeretetteli elenged√©sben, √©s biztos√≠tunk arr√≥l, hogy a V√©gtelen  Szellem m√°r most ell√°t t√©ged minden sz√ľks√©gleteddel ( m√©g ha ezek a javak nem is k√©zzelfoghat√≥ak a sz√°modra).


Ima a mai napra:

Isten √©s az angyalok, ezennel feladom √°lmomat, ami a k√∂vetkezŇĎ _________ (eg√©sz√≠tsd ki). Tudj√°tok, ily fontos nekem ez a v√°gyam, √©s milyen nagyon s√≥v√°rgok ut√°na, vagy ak√°r m√©g valami jobb ut√°n, hogy most azonnal megnyilv√°nuljon az √©letemben. K√∂sz√∂n√∂m, hogy tiszt√°n vezettek engem, √©s hogy seg√≠tetek most azonnal beteljes√≠teni az √°lmomat. 

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések