ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°rcius 2: Vizualiz√°ld az angyalokat!

Kép: pinterest.com

Az egyik m√≥dja a vel√ľnk, angyalokkal val√≥ kommunik√°l√°snak, az a lelki szemeid elŇĎtt felbukkan√≥ k√©peken kereszt√ľl t√∂rt√©nik. Amikor elk√©pzelsz benn√ľnket, az megegyezik azzal, mintha magad k√∂r√© h√≠vn√°l benn√ľnket. A mai napon sz√°nj n√©mi idŇĎt arra, hogy teljesen mozdulatlann√° v√°lj, hunyd le szemeidet, l√©legezz m√©lyeket, √©s k√©pzelj magad k√∂r√© sok sok angyalt.
K√©pzeld el azt, hogy vel√ľnk besz√©lgetsz, √©s ki√∂nt√∂d a sz√≠vedet, √©s hogy bekebelezed a szeretetet, a b√∂lcsess√©get, a t√°mogat√°st √©s az √ļtmutat√°st. Nem sz√°m√≠t, mennyire r√©szletes a vizualiz√°ci√≥d, hiszen a vel√ľnk val√≥ kapcsolatteremt√©sed sz√°nd√©ka mindig sikeres eredm√©nyeket ny√ļjt - m√©g ha nem is  vagy tiszt√°ban ezzel. Eml√©kezz arra, hogy tudat√°ban vagyunk minden gondolatodnak √©s √©rz√©sednek, m√©g akkor is, ha m√©g nem vagy k√©pes meghallani benn√ľnket.
Felt√©tel n√©lk√ľl szeret√ľnk t√©ged, √©s √∂r√∂kk√∂n-√∂r√∂kk√© t√ľrelmesek vagyunk.


Gondolat a mai napra:

Magam el√© k√©pzelem az angyalokat, ahogyan k√∂rbevesznek, meggy√≥gy√≠tanak, felemelnek, vezetnek, v√©delmeznek √©s szeretnek engem. Eg√©sz nap besz√©lgetek az angyalaimmal, elmes√©lek nekik mindent, √©s √°lland√≥an seg√≠ts√©get k√©rek tŇĎl√ľk. 

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések