😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Március 24: MARADJ Hư ÖNMAGADHOZ!

KĂ©p: pinterest.com

ÉrzĂ©keny ember lĂ©vĂ©n, megĂ©rzed, mit akarnak a többiek, Ă©s örömöt szeretnĂ©l okozni mindannyiuknak. A mai napon az egĂ©szsĂ©ges hatĂĄrok kifejlesztĂ©sĂ©n fogunk dolgozni, tovĂĄbbĂĄ azokon, melyek sorĂĄn kĂ©pes vagy megƑrizni a segĂ­tƑkĂ©sz jellemedet anĂ©lkĂŒl, hogy meghazudtolnĂĄd önmagad.
  VĂ©gtelen boldogsĂĄggal tölt el, ha segĂ­thetsz valakinek egĂ©szsĂ©gesebbĂ© Ă©s boldogabbĂĄ vĂĄlni - ez felsƑbb Ă©ned kifejezĂ©sre juttatĂĄsa, Ă©s rĂ©sze az Ă©letcĂ©lodnak; tĂĄmogatjuk eme csodĂĄs tulajdonsĂĄgodat. AngyalodkĂ©nt az a kötelessĂ©gĂŒnk, hogy utat mutassunk neked azokban a helyzetekben, melyekben megbĂĄntva Ă©rzed magad. Ez akkor törtĂ©nik, amikor tĂșl fĂĄradt vagy tĂșl elfoglalt vagy ahhoz, hogy tĂĄmogatĂĄst nyĂșjts, ĂĄm mĂ©gis megteszed. Olyan kapcsolatokban is bekövetkezik, melyekben Ășgy Ă©rzed, jĂłval többet adsz, mint amennyit kapsz ( beleĂ©rtve az örömöt Ă©s az elĂ©gedettsĂ©get). Ennek mind pĂ©ldĂĄk olyan körĂŒlmĂ©nyekre, melyekben az Ă©pĂ­tƑ hatĂĄrok kĂ©pesek növelni egĂ©szsĂ©gedet Ă©s boldogsĂĄgodat.
  Amikor valaki segĂ­tsĂ©get kĂ©r tƑled, megĂ©rzĂ©seid Ă©s tested a legjobb reakciĂł felĂ© vezetnek majd. Ha bĂĄrminemƱ negativitĂĄst Ă©rzĂ©kelsz a helyzettel kapcsolatosan, akkor itt az ideje annak, hogy elgondolkozz, mielƑtt igent mondanĂĄl. A szĂŒnet alatt hĂ­vj magadhoz bennĂŒnket: öntsd ki a szĂ­vedet a helyzet sorĂĄn felmerĂŒlƑ kĂŒlönfĂ©le gondolataiddal Ă©s Ă©rzĂ©seiddel kapcsolatosan. SegĂ­tĂŒnk döntĂ©sed tisztĂĄzĂĄsĂĄban, Ă©s abban is, hogy jĂłl Ă©rezd magad, akĂĄr igennel, akĂĄr nemmel vĂĄlaszolsz a segĂ­tsĂ©gkĂ©rĂ©sre.
  Ha Ƒszinte maradsz önmagadhoz, fenntartod energiĂĄd emelkedettsĂ©gĂ©t Ă©s tisztasĂĄgĂĄt, Ă©s Ă­gy ösztönzƑ, követendƑ pĂ©ldĂĄt mutatsz mĂĄs gyĂłgyĂ­tĂłknak Ă©s segĂ­tƑknek. Ha tisztessĂ©ges vagy önmagaddal szemben, az ajĂĄndĂ©k a vilĂĄg szĂĄmĂĄra.


Gondolat a mai napra:

  HƱ maradok önmagamhoz, Ă©s nagy becsben tartom Ă©rzĂ©seimet Ă©s energiaszintemet. BiztonsĂĄgosan mondhatok nemet, amikor abban az ĂștmutatĂĄsban rĂ©szesĂŒlök, hogy Ă­gy tegyek. SokfĂ©le mĂłdon tudok segĂ­teni mĂĄsokon, beleĂ©rtve az imĂĄdkozĂĄst is. 

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 

Megjegyzések