ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°rcius 6: NEVESS!

Kép: pinterest.com

A nevet√©s hangja a mennyb√©li “szf√©r√°k zen√©j√©hez” legk√∂zelebb √°ll√≥ dolog a F√∂ld√∂n. Legtiszt√°bb esszenci√°ja kiengedi a benned rejlŇĎ √∂r√∂m√∂t a vil√°gba, √©s ennek hat√°sai a messzi t√°volba √©rnek. Kacag√°sod gy√≥gy√≠t√≥ hat√°ssal van r√°d, ahogyan mindenki m√°sra is, aki csak meghallja vagy meg√©rzi az erej√©t, hiszen megemeli annak a helynek az energi√°j√°t ahol bek√∂vetkezik. Legyen az ak√°r egy csendes kuncog√°s vagy egy hangos hahot√°z√°s, mindig erŇĎteljes. 
  A mai napon teremts m√≥dot a nevet√©sre. Megn√©zhetsz egy v√≠gj√°t√©kot, elolvashatsz egy vicces k√∂nyvet, vagy mes√©lhettek vicceket egym√°snak a t√∂bbiekkel. Kutass a humor ut√°n mindenf√©le helyzetben a nap folyam√°n, √©s pr√≥b√°lj meg √ļgy gondolkozni, ahogyan egy kom√©di√°s. A nevet√©s az √©let √∂sszes t√∂bbi pozit√≠v aspektus√°hoz hasonl√≥an, k√∂nnyebben el√©rhetŇĎ a t√ľrelem seg√≠ts√©g√©vel - √©s ha megalapozod ezt az √ļj szok√°sodat, annak hossz√ļ t√°v√ļ hat√°sai lesznek.


Gondolat a mai napra:

  Szeretettel √©s ŇĎszint√©n nevetek az univerzum text√ļr√°j√°ba szŇĎtt humoron. Amint felismerem h√©tk√∂znapjaim szesz√©lyess√©geit, kuncogok rajtuk, sz√≠vem pedig √∂r√ľl j√≥kedvem l√°tt√°n.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések