2017. március 6., hétfő

😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Március 7: DURUZSOLJ SZERETETTEL TELI SZAVAKAT MAGADNAK!


A szavak, melyeket önmagad körülírásához használsz, mélyen kihatnak a saját magad iránt érzett szeretetedre és önértékelésedre. Ezek közé tartozik mindaz, amit gondolsz, mondasz, írsz, és akár az is, ahogyan magadról viccelődsz.
A gondnok szerepét töltöd be önmagaddal szemben. Mint egy gyermekét nevelő anya vagy apa, majdhogynem olyan felelőléseggel tartozol és kötelezettségeid vannak saját magad felé. A magad iránti szülői gondviselés feladatai közé tartozik az, hogy önmagadhoz és önmagadról szeretettel és szelíden beszélj, ahogyan csak saját gyermekeddel tennéd.
A mai napon csakis szépséges kifejezésekkel élj önmagad leírására. Ez nem egyenlő a hencegéssel - egyszerűen csak isteni jellemedet tükrözöd általa. Ha gyönyörű szavakat használsz, igazat szólsz. Ez a lehető legmagasabb energiaszintre emel fel téged, ahol is létrejönnek a csodás és az azonnali manifesztációk.


Gondolat a mai napra:

Szeretetteljesen gondolok önmagamra, és igazán magasztosan beszélek magamról. Megbecsülöm isteni természetemet, és igaz lehetőségeim szerint élek. Élvezem a béke azon érzéseit, amelyek önmagam megbecsüléséből és tiszteletéből fakadnak. 

Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése