ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°rcius 7: DURUZSOLJ SZERETETTEL TELI SZAVAKAT MAGADNAK!

Kép: pinterest.com

A szavak, melyeket √∂nmagad k√∂r√ľl√≠r√°s√°hoz haszn√°lsz, m√©lyen kihatnak a saj√°t magad ir√°nt √©rzett szeretetedre √©s √∂n√©rt√©kel√©sedre. Ezek k√∂z√© tartozik mindaz, amit gondolsz, mondasz, √≠rsz, √©s ak√°r az is, ahogyan magadr√≥l viccelŇĎdsz.
A gondnok szerep√©t t√∂lt√∂d be √∂nmagaddal szemben. Mint egy gyermek√©t nevelŇĎ anya vagy apa, majdhogynem olyan felelŇĎl√©seggel tartozol √©s k√∂telezetts√©geid vannak saj√°t magad fel√©. A magad ir√°nti sz√ľlŇĎi gondvisel√©s feladatai k√∂z√© tartozik az, hogy √∂nmagadhoz √©s √∂nmagadr√≥l szeretettel √©s szel√≠den besz√©lj, ahogyan csak saj√°t gyermekeddel tenn√©d.
A mai napon csakis sz√©ps√©ges kifejez√©sekkel √©lj √∂nmagad le√≠r√°s√°ra. Ez nem egyenlŇĎ a henceg√©ssel - egyszerŇĪen csak isteni jellemedet t√ľkr√∂z√∂d √°ltala. Ha gy√∂ny√∂rŇĪ szavakat haszn√°lsz, igazat sz√≥lsz. Ez a lehetŇĎ legmagasabb energiaszintre emel fel t√©ged, ahol is l√©trej√∂nnek a csod√°s √©s az azonnali manifeszt√°ci√≥k.


Gondolat a mai napra:

Szeretetteljesen gondolok √∂nmagamra, √©s igaz√°n magasztosan besz√©lek magamr√≥l. Megbecs√ľl√∂m isteni term√©szetemet, √©s igaz lehetŇĎs√©geim szerint √©lek. √Člvezem a b√©ke azon √©rz√©seit, amelyek √∂nmagam megbecs√ľl√©s√©bŇĎl √©s tisztelet√©bŇĎl fakadnak. 

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések