ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°ricus 10: L√©gy mer√©sz!


N√©ha az√©rt √°llsz ellen a v√°ltoz√°snak, mert az ismeretlen kellemetlennek tŇĪnik. √Ām a tanul√°s √©s a fejlŇĎd√©s az k√©t olyan f√∂ldi tapasztalat, amely ut√°n a lelked s√≥v√°rog. B√°r kellemetlen√ľl √©rezheted magad az √ļjdons√°gokkal szemben, azonban a vel√ľk val√≥ konfront√°ci√≥ izgalmakat rejteget.
A mai napon l√©gy mer√©sz, √©s k√≠s√©rletezz valami √ļjjal. Iratkozz be egy √©rdekes tanfolyamra, keress valakit, akire feln√©zel, utazz el egy ismeretlen helyre, menj el kir√°ndulni, vagy tervezz meg egy egzotikus vak√°ci√≥t. Told ki hat√°raidat eg√©szen a lelkes√ľlts√©g pontj√°ig. √Črezd √ļgy, mintha √©ln√©l!
Feln√©zel √∂nmagadra, ami√©rt b√°tor l√©p√©sekre hat√°roztad el magad, hiszen ha √≠gy teszel, az n√∂veli √∂nbizalmadat, √©s elŇĎmozd√≠tja b√°tors√°godat. Ezek az √©rz√©sek pedig erŇĎt adnak √©letc√©lod megval√≥s√≠t√°s√°hoz, hiszen r√° fogsz √©bredni, hogy t√©nyleg k√©pes vagy √©s r√°termett vagy arra, hogy jelentŇĎs√©gteljesen befogadd az √°ld√°sokat.


Gondolat a mai napra

Mer√©sz vagyok. √Āts√©t√°lok a b√°tors√°g kapuin, azut√°n bel√©pek a csod√°k √©s az √°mulat √ļj vil√°g√°ba. R√°eszm√©lek, hogy nincs mitŇĎl f√©lnem, hiszen kalandoz√°saim elvezetnek ahhoz a kincses l√°d√°khoz, amelyek mindv√©gig bennem lakoztak.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések