ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°ricus 9: ENGEDD EL A F√ČLELMET √ČS A BIZONYTALANS√ĀGOT!


SemmitŇĎl sem kell f√©lned. Ez az √©rz√©s eml√©keid t√°voli pontj√°b√≥l fakad√≥ visszhang csup√°n, m√©g abb√≥l az idŇĎbŇĎl, amikor az emberi ego megpr√≥b√°lt elszakadni IstentŇĎl. Term√©szetesen egy ehhez hasonl√≥ haditettet ez id√°ig nem lehetett kivitelezni, √≠gy h√°t az a d√∂nt√©s sz√ľletett, hogy l√©tre kell hozni egy “verseng√©s szellemŇĪ tudatoss√°got” annak √©rdek√©ben, hogy lecs√∂kkents√©k az isteni jelleg jelenl√©vŇĎ tudatoss√°g√°t. M√°s sz√≥val bek√∂vetkezett a szeretetet √©rintŇĎ t√∂meges amn√©zia, megk√≠s√©relve l√©trehozni a mennyorsz√°gt√≥l val√≥ sz√≠nlelt f√ľggetlens√©get. Ekkor sz√ľletett meg a szabad akarat.
  Az ebbŇĎl a csapd√°b√≥l kivezetŇĎ √ļt az, ha √°lland√≥an eml√©kezel arra, hogy egy vagy Istennel √©s mindenki m√°ssal. Ez az egyszerŇĪ, √°m m√©ly√©rtelmŇĪ t√©ny eml√©keztetni fog t√©ged arra, hogy minden f√©lelem alapja az ill√ļzi√≥… √≠gy h√°t a mai napon gyakran jelentsd ki azt, hogy egy vagy a mennyorsz√°ggal. √Črezd, amint a fesz√ľlts√©g elhagyja a testedet √©s a tudatoss√°godat, miut√°n felismerted a benned √©s minden helyzetben benne rejlŇĎ spiritu√°lis igazs√°got.


Gondolat a mai napra:

  Egy vagyok Istennel √©s mindenki m√°ssal; egy vagyok az isteni szeretettel. Ezennel √°tengedem Istennek mindennemŇĪ f√©lelmemet vagy hat√°rozotts√°gomat.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések