2017. április 26., szerda

A spirituális megvezettetésről mesterek, gyógyítók által a fény nevében


A spiritualitás napjainkban szinte megszámlálhatatlan utat, irányt mutat és különböző gyógyítási móddal kecsegteti életünket. 

A spiritualitás sokak számára sajnos nem tudott, hogy nem egyenlő az ezotériával. Az ezotéria egy inkább tudományokra alapozott irányzat, mely csak részben kapcsolódik az alap spirituális igazságokhoz, ahhoz a tanhoz, mely a tradicionális lélekgyógyászatból, jóslásból, életútelemzésből, mágiából eredeztethető. Az ezotéria egy úgynevezett „new age” irányzat a lelki tevékenységeken belül. Ebből a keveredésből sok ember nem érzékeli a különbséget a kettő között. Emellett a legnagyobb probléma az, hogy mind az ezotérián mind pedig a spiritualitáson belül megvan a dualitás, ami azt jelenti, hogy nem minden arany, ami fénylik.  A sötétség ugyanúgy képviselteti magát, mint a fény.  Nagyon sok gyógyítónak, spiritisztának, mágusnak nevezett ember van, aki sajnos nem a fényt, a szeretet, hanem a sötét oldalt képviseli. Ezért nagyon figyeljen belső szívéből jövő szavára mindenki, amikor gyógyítóhoz, jóshoz, mágushoz, vagy bármilyen más spiritualitással foglakozó személytől szeretne segítséget kérni. Nagyon sok ilyen személy köti magához mindazokat, akik elmennek hozzá. Kötésekről van, szó de nem szereteten alapulókról azt gondolom mindenki érzi, nem árulok el ezzel nagy titkot.  Ezeknek a kötéseknek, lélekkötéseknek vannak bizonyos fokozatai, erősségüktől függően, mint például az átkoknak is. Ez azt jelenti hogy ezeknek létrejöttéhez elég akár egy telefonbeszélgetés, de sokszor kontaktban sem kell lennie annak a személynek azzal, akire ilyen fajta kötést feltesz. Ezek a könnyebb változatok. Az erősebb fokozatok azok már egy személyes megkeresés és esetleges kezelés után kötik meg teljesen az adott személyt. Ilyenkor van az, hogy teljesen nem tud a lélek szabadulni az adott úgynevezett „ gyógyítótól” stb. 
Fokozatos kezelésre, tisztításra, gyógyításra van szüksége tőle, amit lelkéből érez sajnos. De hiszen mit is tehetne, ha lelke teljesen megkötözött állapotban van innentől kezdve. Ezek a legerősebb változatok, a kezelés során megbélyegzést is kaphat az adott személy. Ez azt jelenti, hogy a sötétség teljesen birtokba veheti lelkét részben szabad akaratától függetlenül, azáltali megbélyegzés által, melyet ettől a sötét „spirituális személytől „ kapott. Azért írtam hogy részben szabad akaratából, mert sajnos nem hallgatott lelke igaz szavára, hogy ez nem jó irány lesz, ahová menne úgymondván „ gyógyulni”. A döntés ott van mindenki kezében és szíve, lelke mindig mutatja az utat, az már csak mindenkin saját magán múlik, hogy mennyire enged a kísértésnek teret engedve annak, minthogy a tiszta fényt és szeretetet választaná.

Aki magát magasztossá, elérhetetlenné teszi mások számára, valamint azt amit képvisel ( képességei,tudása ...) megmagyarázhatatlannak és különlegesnek érzi magát általuk azon „gyógyítók, jósok …” teljes mértékben kijelenthető hogy nem a Fényt követik, nem a Fénnyel és Szeretettel segítik embertársaikat. 

Sokan vannak közülük tapasztalatom szerint, akik elzárkóznak teljesen minden embertől és ismeretlenül anonymusként tevékenykednek. De mindössze egy gondolatot szeretnék erről leírni, mégpedig azt, hogy az ilyen remete életet élő személyektől akikkel nem is lehet egyáltalán semmifajta kapcsolatba kerülni, az ilyen személyekre hogyan is bízhatná rá bárki is magát, lelkét, testét teljesen megnyitva hogy gyógyítsa, tisztítsa vagy végezzen rajta bármiféle spirituális tevékenységet. Én azt gondolom, hogy még akinek nincs annyi spirituális tapasztalata, az a személy is átértékeli átgondolja ezt mielőtt cselekszik – jobb esetben. Sokan közülük szeretetbe burkolva rejtik el a sötétségüket. A külső tisztaság ilyen esetekben belső mocskot rejt. Végezetül az utolsó tapasztalatom melyet megosztanék mindenkivel az az, hogy amely „ gyógyító” –t a pénz vezérli és ezen kívül azt hangoztatja hogy feltétel nélküli szeretetben él és létezik, elérte ezt a magas szintet az biztos hogy nem egy jó irány.  A szeretet és tisztaság ugyanis nem hivalkodik, és nem szavakkal hiteget, hangoztatja magát hanem a személy lényéből fakad, átsugárzik rajta.

 A Fény mindent legyőz és mindig bennünk van, mert mi is Fény vagyunk, csak mindig  a fókuszunk rajta legyen ez a legfontosabb, akkor a helyes irányba fogunk tartani minden időben.

Szeretettel : Tóth István (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése