ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - √Āprilis 10: LEPJ MEG VALAKIT!

Kép: pinterest.com

Ahogyan te is szereted a kellemes meglepet√©seket, √ļgy m√°sok √∂r√∂m√ľket lelik abban, ha valami v√°ratlanban van r√©sz√ľk. Egy ilyen aj√°nd√©k megtervez√©se a t√°pl√°l√≥ szeretet jele: sugallat r√©v√©n meg√©rzed a kedvess√©g term√©szet√©nek jelleg√©t, idŇĎt t√∂ltesz a hozz√°val√≥k elrendez√©s√©vel, s ezut√°n megtapasztalod azt az √∂r√∂m√∂t, ami abb√≥l fakad, hogy osztozol rajta a megaj√°nd√©kozottal. A spont√°n meglepet√©sek, mint egy sz√≠vbŇĎl j√∂vŇĎ elismer√©s vagy egy v√°ratlan seg√≠ts√©g-felaj√°nl√°s szint√©n felbecs√ľlhetetlenek.
  Amikor adsz egy m√°sik embernek, val√≥j√°ban √∂nmagadat aj√°nd√©kozod meg, mik√©nt te √©s a megaj√°nd√©kozott egyek vagytok. Tov√°bb√° energi√°t k√ľldesz ki az univerzumba, jelezv√©n, hogy √∂nmagad is √©lvezed a vid√°m meglepet√©seket. Az √©let pedig a saj√°t oldal√°r√≥l √ļgy v√°laszol, hogy csod√°latos kedvess√©geket juttat el hozz√°d az ad√°s √©s kap√°s bŇĎs√©ges √°radata r√©v√©n.
  A mai napon √©lvezd a v√°ratlan dolgokat mindabban, amit te adsz, √©s abban is, amit befogadsz. L√©gy √©ber, √©s figyelj fel mindenre, ami sz√©p vagy szokatlan… a meglepet√©sek sokf√©le form√°ban √©rkezhetnek.


Gondolat a mai napra:

 “Hat√°rtalan √∂r√∂m√∂t lelek abban, hogy vid√°m meglepet√©st tal√°lok ki egy k√ľl√∂nleges szem√©lynek. Ahogyan k√∂lcs√∂n√∂sen osztozunk ezen az aj√°nd√©kon, ideiglenesen elrep√ľl√∂k gyermekkori √°mulat vil√°g√°ba, az univerzum pedig hozz√°m is csod√°latos dolgokat juttat el.”

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések