ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - √Āprilis 12: √Črezd, ahogyan v√°gyaid val√≥ra v√°lnak!

Kép: pinterest.com

Semmi miatt nem kell erŇĎlk√∂dn√∂d, igyekezned vagy k√ľzdened. A t√ļlz√°sba vitt igyekezet energi√°ja elt√©r√≠theti elŇĎled a j√≥t, m√≠g a h√°la ereje k√©pes hozz√°d vonzani a pozit√≠v dolgokat. K√∂nnyed√©n megval√≥s√≠thatsz sok mindent az√°ltal, ha megragadod a h√°la azon √©rz√©s√©t √©s gondolat√°t, hogy a v√°gyad m√°r megadatott. Ne agg√≥dj azon, hogy ez az √°lom mik√©nt fog megval√≥sulni - egyszerŇĪen csak k√©pzeld el, hogy val√≥s√°gg√° is v√°lt. Min√©l t√∂bb √©rzelemmel, szenved√©llyel √©s odaad√°ssal vagy k√©pes kimutatni a h√°l√°dat, ann√°l gyorsabban leszel k√©pes val√≥ra v√°ltani v√°gyaidat.
Minden s√≥v√°rg√°s √∂nmaga √©teri verzi√≥j√°t k√ľldi ki az univerzumba, mik√∂zben esszenci√°ja melletted marad, √©s √°talakul szil√°rd val√≥s√°gg√°. Min√©l t√∂bb energi√°t fektetsz √≥hajodba, ann√°l gyorsabban manifeszt√°l√≥dik. Azonban a negativit√°s, a pesszimizmus √©s a k√©tked√©s megsemmis√≠tik, felhŇĎszerŇĪ √©terr√© v√°ltoztatv√°n vissza azt.
A mai napon t√°pl√°ld v√°gyaidat azzal, hogy gyakran gondolsz r√°juk, √©s pozit√≠v gondolatokkal √©s √©rzelmekkel √∂leled k√∂rbe ŇĎket. Mondj k√∂sz√∂netet az univerzumnak, hogy minden l√©tezŇĎ m√≥don folyamatosan t√°mogat t√©ged. 


Gondolat a mai napra

Minden v√°gyam val√≥ra v√°lik! K√∂sz√∂netet mondok az√©rt, hogy minden, amirŇĎl csak √°lmodom - sŇĎt m√©g enn√©l is t√∂bb-, imm√°ron val√≥s√°gg√° v√°lt. M√©ly h√°l√°t, buzg√≥ izgalmat √©s m√©lys√©ges hitet √©rzek testem √©s elm√©m eg√©sz√©ben. Az √∂sszes v√°gyamat t√°pl√°lom, tudv√°n, hogy ha ekk√©ppen cselekszem, v√°gyaim kertj√©t rendezgetem.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések