2017. április 16., vasárnap

😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Április 17: TALÁLD MEG A FÁJDALMAS HELYZETEK AJÁNDÉKÁT!


Semmiféle érték vagy érdem nincs abban, ha bárminemű fájdalomba kapaszkodsz. A jutalom abból ered, hogy miként kerekedsz felül a szenvedésen, akár egy felhőréteg fölé emelkedő repülőgép. A szenvedés egy olyan üzenetet hordoz, amely felkelti a figyelmedet - ha nem veszel róla tudomást, vagy elpalástolod, az nem megoldás, hiszen más kommunikációs eszközök után kutat majd.
A mai napon azon fogunk dolgozni, hogy tudatosítsd, milyen ajándékkal képes ellátni a kínszenvedésed, továbbá a megértő elengedéssel is foglalkozunk majd. Akárhonnan erednek is a fájdalmas érzések - egy kapcsolatból, pénzügyi helyzetedből, a veszteségből, egy számodra kedves személy felőli aggódásból, vagy tested valamely egyensúlytalanságából -, a módszer egy és ugyanaz.
Most vegyél egy mély lélegzetet, majd tudatosságodat irányítsd át a kihívásokkal teli területre. Csendesítsd el az elméd - amennyire csak tudod -, majd kérj segítséget, hogy rájöjj, milyen ajándékokat rejteget ez a fájdalmas szituáció. Mindig akad egy rejtett áldás, például az, hogy türelmet, együttérzést, megbocsátást, erőt s hasonlókat tanulhatsz majd.
Midőn felismered a fájdalomban rejlő kincset, már nem lesz arra szükséged, hogy kierőszakolja a figyelmedet. Immáron eljuttatta hozzád üzenetét, s most már távozhat. Amint ez a " hírnők" továbbáll, a mindenkor benned lakozó béke nyilvánvalóbbá válik. Ez az alapja az összes látszólagos problémád megoldásának.
Együtt átengedjük Istennek a fájdalmas szituációkat, bízván abban, hogy megoldásra lel a spirituális síkon, és tudván, hogy már most megnyilvánul a fizikai síkon. Szélesre tárjuk a karjainkat a békés megoldások, a gyógyítás és a csodák ajándéka előtt.


Gondolat a mai napra

Meglátom az ajándékot minden adódó helyzetben. Erős, biztos és rendíthetetlen vagyok; és Isten ismeri a megoldást életem minden problémájára. Szeretettel és hittel átengedem ezt a helyzetet Isten mennyei, végtelen bölcsességének. Köszönöm neked, Istenem, hogy minden lehetséges módon segítesz nekem. Ezennel teljes mértékben elfogadom a segítségedet.

Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése