ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - √Āprilis 17: TAL√ĀLD MEG A F√ĀJDALMAS HELYZETEK AJ√ĀND√ČK√ĀT!

Kép: pinterest.com

Semmif√©le √©rt√©k vagy √©rdem nincs abban, ha b√°rminemŇĪ f√°jdalomba kapaszkodsz. A jutalom abb√≥l ered, hogy mik√©nt kerekedsz fel√ľl a szenved√©sen, ak√°r egy felhŇĎr√©teg f√∂l√© emelkedŇĎ rep√ľlŇĎg√©p. A szenved√©s egy olyan √ľzenetet hordoz, amely felkelti a figyelmedet - ha nem veszel r√≥la tudom√°st, vagy elpal√°stolod, az nem megold√°s, hiszen m√°s kommunik√°ci√≥s eszk√∂z√∂k ut√°n kutat majd.
A mai napon azon fogunk dolgozni, hogy tudatos√≠tsd, milyen aj√°nd√©kkal k√©pes ell√°tni a k√≠nszenved√©sed, tov√°bb√° a meg√©rtŇĎ elenged√©ssel is foglalkozunk majd. Ak√°rhonnan erednek is a f√°jdalmas √©rz√©sek - egy kapcsolatb√≥l, p√©nz√ľgyi helyzetedbŇĎl, a vesztes√©gbŇĎl, egy sz√°modra kedves szem√©ly felŇĎli agg√≥d√°sb√≥l, vagy tested valamely egyens√ļlytalans√°g√°b√≥l -, a m√≥dszer egy √©s ugyanaz.
Most vegy√©l egy m√©ly l√©legzetet, majd tudatoss√°godat ir√°ny√≠tsd √°t a kih√≠v√°sokkal teli ter√ľletre. Csendes√≠tsd el az elm√©d - amennyire csak tudod -, majd k√©rj seg√≠ts√©get, hogy r√°j√∂jj, milyen aj√°nd√©kokat rejteget ez a f√°jdalmas szitu√°ci√≥. Mindig akad egy rejtett √°ld√°s, p√©ld√°ul az, hogy t√ľrelmet, egy√ľtt√©rz√©st, megbocs√°t√°st, erŇĎt s hasonl√≥kat tanulhatsz majd.
MidŇĎn felismered a f√°jdalomban rejlŇĎ kincset, m√°r nem lesz arra sz√ľks√©ged, hogy kierŇĎszakolja a figyelmedet. Imm√°ron eljuttatta hozz√°d √ľzenet√©t, s most m√°r t√°vozhat. Amint ez a " h√≠rnŇĎk" tov√°bb√°ll, a mindenkor benned lakoz√≥ b√©ke nyilv√°nval√≥bb√° v√°lik. Ez az alapja az √∂sszes l√°tsz√≥lagos probl√©m√°d megold√°s√°nak.
Egy√ľtt √°tengedj√ľk Istennek a f√°jdalmas szitu√°ci√≥kat, b√≠zv√°n abban, hogy megold√°sra lel a spiritu√°lis s√≠kon, √©s tudv√°n, hogy m√°r most megnyilv√°nul a fizikai s√≠kon. Sz√©lesre t√°rjuk a karjainkat a b√©k√©s megold√°sok, a gy√≥gy√≠t√°s √©s a csod√°k aj√°nd√©ka elŇĎtt.


Gondolat a mai napra

Megl√°tom az aj√°nd√©kot minden ad√≥d√≥ helyzetben. ErŇĎs, biztos √©s rend√≠thetetlen vagyok; √©s Isten ismeri a megold√°st √©letem minden probl√©m√°j√°ra. Szeretettel √©s hittel √°tengedem ezt a helyzetet Isten mennyei, v√©gtelen b√∂lcsess√©g√©nek. K√∂sz√∂n√∂m neked, Istenem, hogy minden lehets√©ges m√≥don seg√≠tesz nekem. Ezennel teljes m√©rt√©kben elfogadom a seg√≠ts√©gedet.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések