ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - √Āprilis 2: T√∂ltsd fel a sz√≠vedet boldogs√°ggal!

Kép: pinterest.com

Jogodban áll olyan boldognak lenni, amilyennek szeretnél. Az öröm kimeríthetetlen készlete rejlik benned és e világban.
Minden nap sz√°mtalan v√°laszt√°s t√°rul fel elŇĎtted, ami a figyelmed√©rt verseng. Az, hogy melyikre val√≥ √∂sszpontos√≠t√°s mellett d√∂ntesz, az annak a visszat√ľkr√∂zŇĎd√©se, amit az √©letedben szeretn√©l. Amikor a boldogs√°got v√°lasztod, sok p√©ld√°t l√°tsz majd meg, melyek al√°t√°masztj√°k v√°laszt√°sodat. Elkezded √©szrevenni, mennyi j√≥s√°g, szeretet √©s elŇĎz√©kenys√©g van az univerzumban.
Ha √ļgy √©rzed, az energi√°d vagy a hangulatod a mai napon lecs√∂kken, akkor ez egyszerŇĪen arra mutat r√°, hogy valami olyan mellett d√∂nt√∂tt√©l, ami nem pozit√≠v c√©lpont a sz√°modra. Eml√©kezz arra, hogy mindig is tal√°lsz majd n√©mi evidenci√°t, ami al√°t√°masztja a saj√°t magadr√≥l, m√°sokr√≥l, vagy a vil√°ggal szemben fel√°ll√≠tott √≠t√©letedet. Melyik v√©lem√©ny eredm√©nyezhetn√© a legnagyobb boldogs√°got neked √©s a t√∂bbieknek?


Gondolat a mai napra

Az √∂r√∂m√∂t v√°lasztom minden t√∂rekv√©semben, a szeretet √©s a boldogs√°g sz√°mtalan hozz√°m √©rkezŇĎ p√©ld√°j√°ra √∂sszpontos√≠tva. Ez a vil√°g bŇĎvelkedik a j√≥s√°gban. Az emberek kedvesek √©s gondoskod√≥ak, ahogyan √©n is.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések