😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Április 20: LÉGY ƐSZINTE A TÖBBIEKHEZ!

KĂ©p: pinterest.com

Az ƑszintesĂ©g olyan kifejezĂ©s, amely a becsĂŒletessĂ©ghez vezetƑ elƑrehaladĂĄst Ă­rja le. Az ƑszintesĂ©g ezen energiĂĄja az Ă©letedet pozitĂ­v, a gyĂłgyulĂĄs felĂ© vezetƑ irĂĄnyba mozdĂ­tja el. Az ƑszintesĂ©get ezĂ©rt nevezik mĂ©g egyenessĂ©gnek.
Ez a hatalmas erƑ felĂŒlkerekedik az egĂ©szsĂ©gĂŒgyi, a pĂ©nzĂŒgyi, Ă©s a pszichĂ©s akadĂĄlyokon, ahogyan Ă©leted mĂĄs egyensĂșlytalansĂĄgain is. Egy ĂłriĂĄsi gyĂłgyĂ­tĂł energiahullĂĄmot kĂŒld kifelĂ©, amely minden Ă©rintettet bekebelez, mĂ©g azokat is, akik nem Ă©rtenek egyet az igazaddal, vagy akiket ez veszĂ©lyeztet.
GyĂłgyĂ­tĂłkĂ©nt duplĂĄn fontos a szĂĄmodra, hogy Ƒszinte lĂ©gy mĂĄsokhoz. BecsĂŒletessĂ©ged megtartja jĂł egĂ©szsĂ©gedet Ă©s egyensĂșlyodat, ĂŒgyfeleidnek pedig segĂ­t megbĂ­zni benned (amennyiben kĂ©pesek megĂ©rezni tisztessĂ©ged mĂ©rtĂ©kĂ©t). Az, hogy magadba zĂĄrod sajĂĄt Ă©rzĂ©seidet azĂ©rt, hogy megkĂ­mĂ©lj mĂĄsokat, vĂ©gtelenĂŒl kĂĄros önmagadra Ă©s a többiekre nĂ©zve. Ez összegubancolja az energiahullĂĄmokat, kusza jeleket sugĂĄrozvĂĄn ki az univerzumba, melyek zavarĂłan hatnak tiszta megnyilvĂĄnulĂĄsaidra.
Mi segĂ­thetĂŒnk szavaid Ă©s cselekedeteid irĂĄnyĂ­tĂĄsĂĄban, hogy lĂĄgyabbĂĄ tegyĂŒk ƑszintesĂ©gedet, Ă©s hogy mĂĄsok kĂ©pesek legyen szeretettel meghallani igaz szavaidat. Ma lĂ©gy korrekt a többi emberrel szemben, Ă©s engedd meg sajĂĄt energiĂĄidnak, hogy azok egyenesek Ă©s tisztessĂ©gesek legyenek.


Gondolat a mai napra

Ɛszinte vagyok a többiekkel. Kapcsolatba lĂ©pek igaz Ă©rzĂ©seimmel, Ă©s szeretettel közvetĂ­tem azokat. SzĂ­vem nyitva ĂĄll az igazam elƑtt, Ă©s arra kĂ©rem angyalaimat, hogy segĂ­tsenek szeretettel kifejeznem önmagam.

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 

Megjegyzések