ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - √Āprilis 21: √ČREZD SZERETVE MAGAD!

Kép: pinterest.com

A szeretett mindenhol jelen van, ez azt jelenti, hogy ott van k√∂r√ľl√∂tted √©s benned minden√ľtt. A szeretet az, aki vagy - isteni √∂r√∂ks√©ged √©s fel√©p√≠t√©sed.
Lehet, hogy egy f√°jdalmas kapcsolatban volt r√©szed, ami felkeltette benned a szeretet ir√°nti bizalmatlans√°got. A f√°jdalommal t√°rs√≠tottad, √©s arra a k√∂vetkeztet√©sre jutott√°l, hogy nem biztons√°gos. √ögy d√∂nt√∂tt√©l, lecs√∂kkented a szeretet mennyis√©g√©nek az √©rz√©s√©t, azt rem√©lv√©n, hogy ez majd megv√©d a szenved√©stŇĎl. Mi, angyalok, seg√≠thet√ľnk meggy√≥gy√≠tani sz√≠vedet, hogy √ļjra k√©pes l√©gy szeretni. Minden pillanatban melletted √°llunk, √©s seg√≠ts√©get k√©rhetsz tŇĎl√ľnk, hogy megemelj√ľk a t√∂bbi emberrel val√≥ interakci√≥id energi√°j√°t. Utat mutatunk a kapcsolataid ter√©n, hogy biztons√°gban √©s v√©dve √©rezd magad.
Lehetetlens√©g teljes m√©rt√©kben elz√°rni a szeretetet. A lelked val√≥di √©letereje gyeng√©d tudatoss√°g√ļ. Min√©l √©berebben tudatos√≠tod magadban ezt az √©rz√©st, ann√°l elevenebbnek √©rzed magad!


Gondolat a mai napra

Biztons√°gos sz√°momra, hogy szeretve √©rzem magam. Arra k√©rem angyalaimat, hogy vezessenek √ļgy a kapcsolataimban, hogy csakis emelkedett szellemŇĪ embereket vonzzak magamhoz. Az √©letemben most mindenki tisztelettel b√°nik velem, hiszen csod√°latos bar√°taim vannak, akiket szeretek.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések