2017. április 20., csütörtök

😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Április 21: ÉREZD SZERETVE MAGAD!


A szeretett mindenhol jelen van, ez azt jelenti, hogy ott van körülötted és benned mindenütt. A szeretet az, aki vagy - isteni örökséged és felépítésed.
Lehet, hogy egy fájdalmas kapcsolatban volt részed, ami felkeltette benned a szeretet iránti bizalmatlanságot. A fájdalommal társítottad, és arra a következtetésre jutottál, hogy nem biztonságos. Úgy döntöttél, lecsökkented a szeretet mennyiségének az érzését, azt remélvén, hogy ez majd megvéd a szenvedéstől. Mi, angyalok, segíthetünk meggyógyítani szívedet, hogy újra képes légy szeretni. Minden pillanatban melletted állunk, és segítséget kérhetsz tőlünk, hogy megemeljük a többi emberrel való interakcióid energiáját. Utat mutatunk a kapcsolataid terén, hogy biztonságban és védve érezd magad.
Lehetetlenség teljes mértékben elzárni a szeretetet. A lelked valódi életereje gyengéd tudatosságú. Minél éberebben tudatosítod magadban ezt az érzést, annál elevenebbnek érzed magad!


Gondolat a mai napra

Biztonságos számomra, hogy szeretve érzem magam. Arra kérem angyalaimat, hogy vezessenek úgy a kapcsolataimban, hogy csakis emelkedett szellemű embereket vonzzak magamhoz. Az életemben most mindenki tisztelettel bánik velem, hiszen csodálatos barátaim vannak, akiket szeretek.

Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése