ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - √Āprilis 22: TUDD MEG MAGADR√ďL A CSOD√ĀLATOS IGAZS√ĀGOT!

Kép: pinterest.com

Minden egyes mell√©kn√©v, amit a mennyorsz√°g k√∂r√ľl√≠r√°s√°ra tudn√°l felhaszn√°lni, r√°d n√©zve is √©rv√©nyes, hiszen Isten k√©pm√°s√°ra hoztak l√©tre. ErŇĎs vagy abb√≥l a szempontb√≥l, hogy megvan benned a hatalom, hogy a szavaid √©s v√°gyaid alapj√°n teremts √©s vonzz be dolgokat.... kreat√≠v vagy, √©pp √ļgy, ahogyan az az Egyetlen is, aki megteremtett. Eg√©szs√©ges vagy √©s gy√≥gy√≠t√≥ is egyben - szeretŇĎ √©s szeretetre m√©lt√≥ -, egy sokat tud√≥ l√©ny, aki megbocs√°t√≥, t√°pl√°l√≥ - √©s √≠gy tov√°bb.
A r√≥lad sz√≥l√≥ igazs√°g mind j√≥. Minden negat√≠v gondolat, amit magaddal szemben t√°pl√°lsz, hamis, √©s ekk√©ppen nem √©ri meg az idŇĎdet pazarolnod r√°.
Ma határozd el, hogy csakis kedves dolgokat gondolsz és mondasz magadról. Vedd észre, hogyan segítenek ezek a szavak megérezned valódi önvalód erejét és örömét. Amikor pozitív vagy, hangot adsz annak, aki valójában vagy.


Gondolat a mai napra

Helyre√°ll√≠tom a saj√°t magam felŇĎli igazs√°got: Isten t√∂k√©letes gyermeke vagyok. Csakis pozit√≠v szavakat gondolok √©s mondok ki, √©s seg√≠ts√©g√©rt im√°dkozom, amikor csak vigaszra van sz√ľks√©gem.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések