ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - √Āprilis 24: SZ√ĀNJ IDŇźT MAGADRA!

Kép: pinterest.com

Kedves Egyetlen√ľnk, egy f√∂ldre sz√°llt angyal vagy. Szeretettel √©s √∂nzetlen√ľl adsz m√°soknak, cser√©be pedig sok √∂r√∂mben √©s el√©gedetts√©gben r√©szes√ľlsz. √Ām a t√∂m√©rdek nagylelkŇĪs√©g mellett mi, angyalok, arra szeretn√©nk eml√©keztetni, hogy sz√°nj n√©mi idŇĎt √∂nmagadra is.
Minden adakoz√≥nak √ļjra kell t√∂ltenie saj√°t "elemeit" az√°ltal, hogy n√©mi idŇĎt szentel az egyszerŇĪ √©lvezetek √©s a szem√©lyes kedvtel√©sek sz√°m√°ra. Ma azon fogunk dolgozni, hogy szak√≠ts egy kis idŇĎt √∂nmagadra - ez jelenthet valami spont√°n dolgot vagy egy m√≥k√°s tev√©kenys√©get, csakis a te sz√°modra.
Mi az elsŇĎ dolog, ami eszedbe jut, mik√∂zben ezeket a sorokat olvasod? Ha van egy speci√°lis elfoglalts√°g, ami ut√°n r√©g√≥ta √°h√≠tozol, ez a megfelelŇĎ nap arra, hogy hozz√°fogj v√°gyad beteljes√≠t√©s√©hez. Mindenben t√°mogatni fogunk, hogy meglegyen a kellŇĎ idŇĎd √©s motiv√°ci√≥d ahhoz, hogy ez ir√°ny√ļ sz√ľks√©gleteid kiel√©g√ľlhessenek.


Gondolat a mai napra

IdŇĎt szak√≠tok olyan elfoglalts√°gokra, amelyek kiteljes√≠tenek, √©s √©lvezetesek sz√°momra. Az √∂nmagamra ford√≠tott energia a boldogs√°gomba √©s az eg√©szs√©gembe val√≥ b√∂lcs befektet√©s. A bar√°taim √©s a csal√°dtagjaim sz√°m√°ra t√∂k√©letes p√©ldak√©pe vagyok a saj√°t magamr√≥l val√≥ gondoskod√°snak.

Doreen Virtue




Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések