😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Április 25: TALÁLD MEG ÉS TÁPLÁLD SZENVEDÉLYEIDET!

KĂ©p: pinterest.com

LĂ©teznek olyan tevĂ©kenysĂ©gek Ă©s tĂ©makörök, melyek örömteli dalra fakasztjĂĄk a szĂ­vedet Ă©s a cĂ©lratörĂ©s Ă©rzĂ©sĂ©t keltik - ezek a szenvedĂ©lyeid. MegtalĂĄlhatod Ƒket azĂĄltal, hogy felfigyelsz azokra a tĂ©mĂĄkra, melyek Ă©rdekelnek, vagy amelyekre gyakran gondolsz, tovĂĄbbĂĄ, ha leteszteled azokat az elfoglaltsĂĄgokat, melyek hĂ­vogatĂłak a szĂĄmodra. Ahogyan egy lĂ©lektĂĄrssal valĂł talĂĄlkozĂĄs esetĂ©ben, tudni fogod, hogy Ă©pp szemĂ©lyes szenvedĂ©lyed sĂ©tĂĄl felĂ©d.
  Abban a pillanatban, hogy felfedezed, mi pezsdĂ­t fel, talĂĄlj idƑt annak Ă©lvezetĂ©re. Ezek a szenvedĂ©lyek Ă©leted Ă©des jutalmai, segĂ­tenek megtalĂĄlnod a földre szĂĄllt mennyorszĂĄgot. LĂ©tfontossĂĄgĂș “befektetĂ©snek” szĂĄmĂ­tanak, amelyek ĂłriĂĄsi “jutalĂ©kkal” ajĂĄndĂ©koznak meg megnövekedett energia-, motivĂĄciĂł- Ă©s inspirĂĄciĂłszint formĂĄjĂĄban.


Gondolat a mai napra!

  A szenvedĂ©lyeimre összpontosĂ­tok. NĂ©mi idƑt szĂĄnok rĂĄ, hogy elgondolkozzam a szĂĄmomra vonzĂł tevĂ©kenysĂ©gek felƑl; kutakodom Ă©s csatlakozom az ezekkel kapcsolatos tanfolyamokhoz vagy csoportokhoz. Minden hĂ©ten rendszeresen idƑt szentelek annak Ă©lvezetĂ©re, amit szeretek.

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 

Megjegyzések