2017. április 24., hétfő

😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Április 25: TALÁLD MEG ÉS TÁPLÁLD SZENVEDÉLYEIDET!


Léteznek olyan tevékenységek és témakörök, melyek örömteli dalra fakasztják a szívedet és a célratörés érzését keltik - ezek a szenvedélyeid. Megtalálhatod őket azáltal, hogy felfigyelsz azokra a témákra, melyek érdekelnek, vagy amelyekre gyakran gondolsz, továbbá, ha leteszteled azokat az elfoglaltságokat, melyek hívogatóak a számodra. Ahogyan egy lélektárssal való találkozás esetében, tudni fogod, hogy épp személyes szenvedélyed sétál feléd.
  Abban a pillanatban, hogy felfedezed, mi pezsdít fel, találj időt annak élvezetére. Ezek a szenvedélyek életed édes jutalmai, segítenek megtalálnod a földre szállt mennyországot. Létfontosságú “befektetésnek” számítanak, amelyek óriási “jutalékkal” ajándékoznak meg megnövekedett energia-, motiváció- és inspirációszint formájában.


Gondolat a mai napra!

  A szenvedélyeimre összpontosítok. Némi időt szánok rá, hogy elgondolkozzam a számomra vonzó tevékenységek felől; kutakodom és csatlakozom az ezekkel kapcsolatos tanfolyamokhoz vagy csoportokhoz. Minden héten rendszeresen időt szentelek annak élvezetére, amit szeretek.

Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése