ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - √Āprilis 25: TAL√ĀLD MEG √ČS T√ĀPL√ĀLD SZENVED√ČLYEIDET!

Kép: pinterest.com

L√©teznek olyan tev√©kenys√©gek √©s t√©mak√∂r√∂k, melyek √∂r√∂mteli dalra fakasztj√°k a sz√≠vedet √©s a c√©lrat√∂r√©s √©rz√©s√©t keltik - ezek a szenved√©lyeid. Megtal√°lhatod ŇĎket az√°ltal, hogy felfigyelsz azokra a t√©m√°kra, melyek √©rdekelnek, vagy amelyekre gyakran gondolsz, tov√°bb√°, ha leteszteled azokat az elfoglalts√°gokat, melyek h√≠vogat√≥ak a sz√°modra. Ahogyan egy l√©lekt√°rssal val√≥ tal√°lkoz√°s eset√©ben, tudni fogod, hogy √©pp szem√©lyes szenved√©lyed s√©t√°l fel√©d.
  Abban a pillanatban, hogy felfedezed, mi pezsd√≠t fel, tal√°lj idŇĎt annak √©lvezet√©re. Ezek a szenved√©lyek √©leted √©des jutalmai, seg√≠tenek megtal√°lnod a f√∂ldre sz√°llt mennyorsz√°got. L√©tfontoss√°g√ļ “befektet√©snek” sz√°m√≠tanak, amelyek √≥ri√°si “jutal√©kkal” aj√°nd√©koznak meg megn√∂vekedett energia-, motiv√°ci√≥- √©s inspir√°ci√≥szint form√°j√°ban.


Gondolat a mai napra!

  A szenved√©lyeimre √∂sszpontos√≠tok. N√©mi idŇĎt sz√°nok r√°, hogy elgondolkozzam a sz√°momra vonz√≥ tev√©kenys√©gek felŇĎl; kutakodom √©s csatlakozom az ezekkel kapcsolatos tanfolyamokhoz vagy csoportokhoz. Minden h√©ten rendszeresen idŇĎt szentelek annak √©lvezet√©re, amit szeretek.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések