😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Április 28: BESZÉLJ AZ ANGYALOKHOZ!

KĂ©p: pinterest.com

Mi meghallgatunk, majd vĂĄlaszt adunk összes imĂĄdra Ă©s segĂ­tsĂ©gkĂ©rĂ©sedre. MĂ©g ha most nem is lĂĄtsz bennĂŒnket, vagy nem Ă©rzĂ©keled jelenlĂ©tĂŒnket, akkor is Ă©pp itt ĂĄllunk melletted.
Amikor hozzĂĄnk szĂłlsz, feltĂĄrod az angyali kapcsolatok kapuit. MinĂ©l többet beszĂ©lsz hozzĂĄnk, annĂĄl inkĂĄbb tudatosul benned lĂ©tezĂ©sĂŒnk. Teljesen mindegy milyen Ășton-mĂłdon kommunikĂĄlsz velĂŒnk - legyen az Ă­rott, kimondott vagy halkan suttogott szĂł... mi mindig meghalljuk mondandĂłdat, amit hozzĂĄnk intĂ©zel.
Mindig vĂĄlaszolunk neked, eleinte lehet, hogy a szĂ­vedben Ă©rzed majd feleletĂŒnket, az elmĂ©dben merĂŒl fel. Ezek valĂłsĂĄgos ĂŒzenetek, melyek tƑlĂŒnk Ă©rkeznek, s melyeket a tiszta, feltĂ©tel nĂ©lkĂŒli szeretet szĂĄrnyain kĂŒldĂŒnk el hozzĂĄd.


Gondolat a mai napra

Az egĂ©sz nap folyamĂĄn beszĂ©lgetek az angyalaimmal. Beavatom Ƒket az összes döntĂ©sembe Ă©s minden helyzetbe, segĂ­tsĂ©get, ĂștmutatĂĄst, vĂ©delmet Ă©s közbenjĂĄrĂĄst kĂ©rek tƑlĂŒk; Ă©s lĂĄtom szeretƑ kezĂŒk munkĂĄjĂĄnak bizonyĂ­tĂ©kĂĄt, amint mindent szebbĂ© tesznek.

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 

Megjegyzések

MegjegyzĂ©s kĂŒldĂ©se