ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - √Āprilis 4: √Člvezd a val√≥di intimit√°st!

Kép: pinterest.com

Az egyik legnagyszerŇĪbb √∂r√∂m√∂t az √©letben egy m√°sik szem√©llyel szŇĎtt "sz√≠vkapcsolat" ny√ļjtja. Az igazi intimit√°s aj√°nd√©ka ez, mellyel mindegyikŇĎt√∂k megaj√°nd√©kozza a m√°sikat - √©s ez minden jellegŇĪ kapcsolatra igaz, legyen az csal√°di, bar√°ti vagy szerelmi.
Mi, angyalok is osztozunk veletek ezen a fajta k√∂tel√©ken, m√©g akkor is, ha nincs tudom√°sod arr√≥l, hogy jelen vagyunk az √©letedben. Intim kapcsolat fŇĪz benn√ľnket minden √©rz√©sedhez, gondolatodhoz √©s tettedhez. Miut√°n felt√©tel n√©lk√ľl tisztel√ľnk t√©ged, ir√°ntad √©rzett szeretet√ľnk sosem hull√°mzik. Minden egyes pillanatban ugyanolyan biztos √©s erŇĎs, mint a k√∂vetkezŇĎben.
M√©g ma tal√°lj idŇĎt a val√≥di intimit√°s √°t√©l√©s√©re egy m√°sik szem√©llyel (vagy vel√ľnk). Ezt a kapcsolatot kezdd azzal, hogy egym√°s szem√©be n√©ztek, √©s ŇĎszint√©n kimondj√°tok, mit √©reztek a sz√≠vetekben. √Črezd az emelkedett energi√°t, mely abb√≥l ered, hogy az igazs√°g lakhely√©rŇĎl sz√≥lsz. Ez egy sz√≠vvel tel√≠tett kapcsolat... a val√≥di intimit√°s.

Gondolat a mai napra

Sz√≠vem m√©ly√©rŇĎl besz√©lek, √©s megengedem magamnak, hogy kimondjam, amit val√≥j√°ban √©rzek. Felt√°rom magamat az igazs√°g meg√©rz√©se √©s meghall√°sa elŇĎtt. LehetŇĎv√© teszem, hogy megtapasztaljak egy m√°sik emberrel szŇĎtt m√©ly k√∂tŇĎd√©st.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések