ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - √Āprilis 6: Eml√©kezz nagyszerŇĪs√©gedre!

Kép: pinterest.com

Lelked minden szempontb√≥l istenien nagyszerŇĪ. Ragyogva sug√°rzod Isten f√©ny√©t az eg√©sz bolyg√≥ra, m√©g akkor is, ha nem vagy tudat√°ban, mekkora aj√°nd√©kot hozol.
NagyszerŇĪs√©ged sz√ľntelen√ľl biztos√≠tva van, f√ľggetlen√ľl att√≥l, hogy mi zajlik k√∂r√ľl√∂tted. Semmilyen v√©lem√©ny - kiv√©ve a tiszta √©s felt√©tel n√©lk√ľli szeretettel teli - sem k√©pes t√ľkr√∂zni v√©gtelen igazs√°godat. Isten keze munk√°j√°nak egy gy√∂ny√∂rŇĪ p√©ld√°ja vagy, aki teljesen t√∂k√©letes √©s √∂r√∂mteli l√°tv√°nyt ny√ļjt.
A mai napon arra szeretnénk emlékeztetni, hogy idézd fel isteni tökéletességedet, és hívd magadhoz támogatásképpen. Lásd meg ugyanezt a szentséges eszményképet minden egyes emberben, akivel csak találkozol, és meglátod majd, hogy minden kapcsolatod a mélységesen boldog élmények szintjére emelkedik majd.


Gondolat a mai napra

Tudom, hogy √∂r√∂kk√© √©s minden helyzetben egy vagyok Istennel. Ak√°rhol is vagyok, Isten mindig mellettem √°ll, felt√©tel n√©lk√ľl ŇĎrk√∂dik felettem, √©s minden l√©tezŇĎ m√≥don szeret engem.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések