ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - √Āprilis 7: Tudd, hogy b√°rmire k√©pes vagy!

Kép: pinterest.com

K√©pess√©geid √©s erŇĎd hat√°rtalanok, √≠gy megtehetsz b√°rmit, amit csak fejedbe (√©s sz√≠vedbe) vett√©l. K√∂zel√≠ts meg minden helyzetet k√∂nnyŇĪ sz√≠vvel: egyszerŇĪen csak √∂sszpontos√≠ts √ļgy a c√©lodra, mintha az m√°r most anyagi form√°t √∂lt√∂tt volna.
B√°rmi is az, amire v√°gysz, egyszerŇĪen csak jelentsd ki, hogy m√°r meg is t√∂rt√©nt - bele√©rtve viselked√©sedet √©s tetteidet. P√©ld√°nak ok√°√©rt, ahelyett, hogy √≠gy sz√≥ln√°l: "b√°rcsak t√∂bbet edzen√©k", c√©ljaidat ir√°ny√≠tsd annak tudata szerint, hogy m√°r √≠gy is teszel. Tekints √∂nmagadra, √©s √©rezd, hogy az edz√©s felett√©bb motiv√°l√≥ sz√°modra, sŇĎt √©lvezd mag√°t az √©lm√©nyt. Mondj k√∂sz√∂netet, hogy imm√°ron a hely√©re ker√ľlt ez az eg√©szs√©ges szok√°sod.
Ugyanez vonatkozik minden m√°s v√°gyadra is. L√°sd √∂nmagadat, √©s √©rezd magad t√ľrelmesnek, j√≥m√≥d√ļnak, eg√©szs√©gesnek, boldognak, aki √©lvezet√©t leli a munk√°j√°ban √©s a kapcsolataiban, √©s minden m√°sban, amit csak k√≠v√°nsz.
Az angol spirit ('l√©lek') az inspire ('inspir√°l') √©s az aspire ('v√°gyakozik') szavakban gy√∂kerezik, √©s amikor v√°gyakozol valamire, a l√©lek ihlet meg t√©ged! Ez az √∂r√∂kk√©val√≥ erŇĎ t√°mogat t√©ged, ugyanaz az erŇĎ, amelyen Istennel, az angyalokkal √©s bolyg√≥nk minden egyes szem√©ly√©vel osztozol.
Te, mint isteni lélek, bármit megtehetsz!


Gondolat a mai napra:

Hiszek √∂nmagamban √©s az √∂sszes lehetŇĎs√©gemben. K√©telyeimet √°lmokk√°, f√©lelmeimet pedig izgalmakk√° alak√≠tom. Isten bennem lakoz√≥ erej√©re t√°maszkodom, tudv√°n, hogy ez az energia minden l√©tezŇĎ szempontb√≥l motiv√°l √©s t√°mogat.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések