ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - √Āprilis 9: Dolgozz Azrael arkangyallal!

Kép: pinterest.com

Azrael enyh√≠ti a szenved√©st, √©s felvid√≠tja a b√ļb√°natt√≥l be√°rny√©kolt sz√≠veket. A mennyek f√©ny√©t aj√°nd√©kozza minden l√©leknek, akit csak meg√©rint, √©s puszta jelenl√©te elegendŇĎ ahhoz, hogy seg√≠ts√©get ny√ļjtson a b√°nk√≥d√≥knak visszanyerni hit√ľket egy f√©nyesebb holnap rem√©ny√©ben.
Azraelnek emberi seg√≠tŇĎt√°rsakra van sz√ľks√©ge rem√©nnyel teli √ľzenet√©nek √°tad√°s√°hoz. Miut√°n azok, akiket f√°jdalom gy√∂t√∂r, gyakran nem k√©pesek meghallani a Lelkek birodalm√°nak hangjait, arra van sz√ľks√©g√ľk, hogy emberek k√∂zvet√≠t√©s√©n kereszt√ľl hallj√°k meg a mennyek √ľzeneteit. F√∂ldi angyalk√©nt cselekedhetsz, ha megk√©red Azraelt, hogy vez√©reljen a b√°natos vagy a cs√ľggedt emberekkel val√≥ √©rintkez√©seid sor√°n. Rajtad kereszt√ľl sz√≥l majd, √©pp a megfelelŇĎ szavakat haszn√°lv√°n, mik√∂zben emelkedett, gy√≥gy√≠t√≥ energi√°t k√∂zvet√≠t.
A mai napon h√≠vd magadhoz Azrael arkangyalt, √©s dolgozz egy√ľtt vele, hogy felemeld a szŇĪk√∂lk√∂dŇĎk energi√°it. Ňź majd megtiszt√≠tja sz√≠vedet a gy√∂trelem maradv√°nyait√≥l, majd veled egy√ľtt nekil√°t annak, hogy m√°sokat is felvil√°gos√≠tsatok. Azrael arra eml√©keztet t√©ged, hogy a boldogs√°g szent dolog, tov√°bb√° arra, hogy a legjobb m√≥dja tiszteletet mutatni mindazok fel√©, akik elt√°voztak, az, hogy √∂r√∂m√∂t lelsz saj√°t √©letedben.


Gondolat a mai napra

Seg√≠ts√©g√ľl h√≠vom Azrael arkangyalt, hogy vez√©relje gy√≥gy√≠t√≥ szavaimat. Azrael, arra k√©rlek, gy√≥gy√≠tsd meg sz√≠vemet minden b√ļb√°natt√≥l, ami megakad√°lyoz a szeretet jelenl√©t√©nek tudatos√≠t√°s√°ban. K√©rlek, seg√≠ts kegyesen elfogadnom a v√°ltoz√°st, √©s tudatos√≠tanom, hogy igaz√°n senki √©s semmi nem veszett el sosem.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések