Férfi-női szerepek


Talán érzitek az idei évben is, hogy az identitás helyreállítása globálisan folyik. Kerülnek a helyükre a női és férfi energiák. Szép lassan visszatérünk szerepeinkhez. Számtalan ehhez kapcsolódó látomásunk, álmunk is lehet. A létrejövő szituációk mind tanító jellegűek. Megmutatják azt, milyen a hozzáállásunk önmagunkhoz, és a párkapcsolatokhoz. Megmutatják, milyen sebeket nem gyógyítottunk be lelkünkben.

A felismerésekkel együtt természetesen a párkapcsolati energiák is rendeződnek. Ez az idő sorsfordító mindannyiunk számára. Az ima sokat segíthet, hiszen általa fényt hívsz be az életedbe. Természetesen testi szinten is történnek a változások. Sokan panaszkodnak mostanában alhasi fájdalmakra, hormonális problémákra, menstruációs zavarokra. Igyekezzünk tudatosan megélni női és férfi szerepeinket... "ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek”.

Ne aggódj, ne stresszelj! Ne rettegj attól, hogy egyedül maradsz. Meg kell tanulnod szeretni és becsülni magad, hogy ne csupán egy hiányt pótoljon a másik. Ne alázkodj meg, lépj ki a méltatlan helyzetekből. Azt érdemled, hogy társad testét-lelkét Neked adja. Hogy Te légy az első, Te légy a minden… Ha nem éred be kevesebbel, megtanultad a leckét!

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Megjegyzések