Ha valaminek itt az ideje, az megtörténik...



Kérlek, hidd el, ha valaminek itt van az ideje, akkor az megtörténik. A Teremtő tudja a dolgát. Ha bármi megtapasztalást kijelöltél önmagad számára még születésed előtt, azt úgyis eléd teszi az élet. Nincsenek kibúvók. Nincs suhintás a varázspálcával. Ha el akarod kerülni azt, hogy az élet drasztikus módszerekkel kényszerítsen a leckék elsajátítására, akkor

lépj magadtól. Hiszen semmi más dolgod nincs, mint a győzelem  önmagad felett…


A kérdés mindig az, hogyan állsz a változásokhoz. Ha elfogadod a jelen helyzetet, sokkal előbb veszed majd észre a megoldásokat! Ha áldozati szerepbe bújsz és hibáztatod az egész világot a boldogtalanságodért, beleragadsz egy történetbe, ami haladni szeretne tovább. 


A szenvedés és a negatív érzelmek nem azért vannak, hogy büntessenek téged. Nem azért vannak, hogy beletörődj: ennyi jár neked. Ezek útjelzők, amik felhívják a figyelmedet arra, hogy irányt kellene változtatni. Segítenek felismerni, hogy mit kell meggyógyítani a lelkedben. Fogadd el, hogy ott vannak, de ne azonosulj velük. Ne mondogasd, hogy “fáj a lelkem”. Mondd azt, hogy megjelent bennem a fájdalom, de nem azonosulok vele. Szeretettel elengedem. 


És ne aggódj kérlek! Ami a tiéd, arról nem tudsz lemaradni. Az hozzád tartozik. Amihez pedig nincs közöd, az úgyis távozni fog. Ennyi az egész!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések

Megjegyzés küldése