Ne várd, hogy mások tegyenek boldoggá...


Boldogtalan vagy? Úgy érzed, hogy kimerültél és szeretetlenségben élsz? Folyton várod, hogy majd jön valaki, aki felmelegíti a szíved? Mégis mindig csalódnod kell? 

Pedig Te annyira készen vagy a kapcsolódásra… Annyira kész vagy arra, hogy szeretetet adj… és kapj… Minden vágyad egy nyugodt, békés élet, harmonikus szerelem, és érzelmi biztonság… 

Hidd el, míg ezek az érzések Benned mozognak, nem állsz készen. Míg megőrjít a vágy, addig csak hiányt pótol a másik. 

Ha nem tudod élvezni a létet, ha nem tudsz örülni a VAN-nak, a másik által sem válsz boldoggá. Ő is csak azt adhatja, ami Benned van. 
Pont ezért ne sajnáld, ha egyedül vagy… Időt kaptál… Időt adtál magadnak arra, hogy teljessé válj! Lehetőséget kaptál, hogy felkészítsd magad, és ne egy újabb karmikus társ, egy újabb lecke jöjjön szembe életed útján. 

Ha nem vagy hajlandó szembenézni lelked mélyen elásott félelmeivel, a múlt fájdalmaival, akkor kizárólag olyan partnerek sietnek segítségedre, akik erősítik a Benned élő félelmeket, fájdalmakat. Csalódottságod pedig az egekig nő. 

Ünnepeld az egyedüllétet! Van időd befelé figyelni és megtalálni a középpontodat. Rájönni, ráérezni, ki is vagy valójában. Így sokkal könnyebb lezárni a múltat és harmóniába kerülni. 

Ha az örömöt, az elégedettséget, az életet sugárzod kifelé, akkor rengetegen akarnak majd kapcsolódni hozzád. Ám szinte biztos, hogy abban az állapotban majd nem felel meg Neked akárki. Akkor már nem hiányból kell a másik, és a teljességed bevonza azt az egyenértékű partnert, aki szintén teljességét sugározza Rád! 

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


Megjegyzések