ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°jus 12: V√ĀLASZD A BOLDOGS√ĀGOT!

Kép: pinterest.com

A boldogs√°g olyan √°llapot, amelyet te teremtesz - ez egy bel√ľlrŇĎl fakad√≥ v√°laszt√°s, f√ľggetlen√ľl a k√∂r√ľl√∂tted zajl√≥ esem√©nyektŇĎl. Ma aj√°nd√©kozd meg magad azzal a ter√°pi√°s kinccsel, ami ennek a var√°zslatos √©rz√©snek a v√°laszt√°s√°b√≥l ered, amelynek megvan a hatalma arra, hogy felsz√°molja a v√°ls√°got, meggy√≥gy√≠tsa a betegs√©geket, megsz√ľntesse a v√©lem√©nyk√ľl√∂nbs√©geket, √©s √ļj lehetŇĎs√©geket vonzzon be.
A boldogs√°g √©rz√©se azon hited felŇĎl tett abszol√ļt tan√ļbizonys√°god, hogy im√°id meghallgattattak √©s megv√°laszoltattak... √©s hited mindig oly m√≥dokon nyeri el jutalm√°t, melyek √ľdv√∂s meglepet√©seket hoznak. Ez egy eg√©szs√©ges ciklus: min√©l √∂r√∂mtelibb vagy, ann√°l t√∂bb olyan √©lm√©nyt vonzol magadhoz, amik al√°t√°masztj√°k j√≥ll√©tedet. D√∂nts h√°t a boldogs√°g mellett, azzal a feltett sz√°nd√©kkal, hogy k√∂nnyŇĪ sz√≠vvel √©s szeretettel √°llsz majd hozz√° szeml√©letm√≥dodhoz a mai napon. Ha a negativit√°s mell√©kv√°g√°ny√°ra terelŇĎdsz, eml√©kezz az √∂r√∂mre. Csup√°n a gondolata is el√©g f√©ny√©nek felid√©z√©s√©re, ami ragyog√°s√°val elhessegeti a negat√≠vit√°st.
V√°lj eme √©rz√©s √∂r√∂mt√ľz√©v√© a mai napon annak √©rdek√©ben, hogy ihletet √©s ir√°nyt mutass m√°soknak, hogy ŇĎk is ezt v√°lassz√°k saj√°t maguk sz√°m√°ra. V√©g√ľl is a legjobb m√≥dja a boldogs√°g tan√≠t√°s√°nak az, ha te magad is gyakorlod.


Gondolat a mai napra

A boldogs√°got v√°lasztom, optimista gondolatokat √©s √©rz√©seket t√°pl√°lok magamban. Felemelem a k√∂r√ľl√∂ttem l√©vŇĎk lelk√©t, az √∂r√∂m√∂t sz√©lt√©ben-hossz√°ban sz√©tterjesztem.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések