😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Május 12: VÁLASZD A BOLDOGSÁGOT!

KĂ©p: pinterest.com

A boldogsĂĄg olyan ĂĄllapot, amelyet te teremtesz - ez egy belĂŒlrƑl fakadĂł vĂĄlasztĂĄs, fĂŒggetlenĂŒl a körĂŒlötted zajlĂł esemĂ©nyektƑl. Ma ajĂĄndĂ©kozd meg magad azzal a terĂĄpiĂĄs kinccsel, ami ennek a varĂĄzslatos Ă©rzĂ©snek a vĂĄlasztĂĄsĂĄbĂłl ered, amelynek megvan a hatalma arra, hogy felszĂĄmolja a vĂĄlsĂĄgot, meggyĂłgyĂ­tsa a betegsĂ©geket, megszĂŒntesse a vĂ©lemĂ©nykĂŒlönbsĂ©geket, Ă©s Ășj lehetƑsĂ©geket vonzzon be.
A boldogsĂĄg Ă©rzĂ©se azon hited felƑl tett abszolĂșt tanĂșbizonysĂĄgod, hogy imĂĄid meghallgattattak Ă©s megvĂĄlaszoltattak... Ă©s hited mindig oly mĂłdokon nyeri el jutalmĂĄt, melyek ĂŒdvös meglepetĂ©seket hoznak. Ez egy egĂ©szsĂ©ges ciklus: minĂ©l örömtelibb vagy, annĂĄl több olyan Ă©lmĂ©nyt vonzol magadhoz, amik alĂĄtĂĄmasztjĂĄk jĂłllĂ©tedet. Dönts hĂĄt a boldogsĂĄg mellett, azzal a feltett szĂĄndĂ©kkal, hogy könnyƱ szĂ­vvel Ă©s szeretettel ĂĄllsz majd hozzĂĄ szemlĂ©letmĂłdodhoz a mai napon. Ha a negativitĂĄs mellĂ©kvĂĄgĂĄnyĂĄra terelƑdsz, emlĂ©kezz az örömre. CsupĂĄn a gondolata is elĂ©g fĂ©nyĂ©nek felidĂ©zĂ©sĂ©re, ami ragyogĂĄsĂĄval elhessegeti a negatĂ­vitĂĄst.
VĂĄlj eme Ă©rzĂ©s örömtĂŒzĂ©vĂ© a mai napon annak Ă©rdekĂ©ben, hogy ihletet Ă©s irĂĄnyt mutass mĂĄsoknak, hogy Ƒk is ezt vĂĄlasszĂĄk sajĂĄt maguk szĂĄmĂĄra. VĂ©gĂŒl is a legjobb mĂłdja a boldogsĂĄg tanĂ­tĂĄsĂĄnak az, ha te magad is gyakorlod.


Gondolat a mai napra

A boldogsĂĄgot vĂĄlasztom, optimista gondolatokat Ă©s Ă©rzĂ©seket tĂĄplĂĄlok magamban. Felemelem a körĂŒlöttem lĂ©vƑk lelkĂ©t, az örömöt szĂ©ltĂ©ben-hosszĂĄban szĂ©tterjesztem.

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 

Megjegyzések