2017. május 11., csütörtök

😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Május 12: VÁLASZD A BOLDOGSÁGOT!


A boldogság olyan állapot, amelyet te teremtesz - ez egy belülről fakadó választás, függetlenül a körülötted zajló eseményektől. Ma ajándékozd meg magad azzal a terápiás kinccsel, ami ennek a varázslatos érzésnek a választásából ered, amelynek megvan a hatalma arra, hogy felszámolja a válságot, meggyógyítsa a betegségeket, megszüntesse a véleménykülönbségeket, és új lehetőségeket vonzzon be.
A boldogság érzése azon hited felől tett abszolút tanúbizonyságod, hogy imáid meghallgattattak és megválaszoltattak... és hited mindig oly módokon nyeri el jutalmát, melyek üdvös meglepetéseket hoznak. Ez egy egészséges ciklus: minél örömtelibb vagy, annál több olyan élményt vonzol magadhoz, amik alátámasztják jóllétedet. Dönts hát a boldogság mellett, azzal a feltett szándékkal, hogy könnyű szívvel és szeretettel állsz majd hozzá szemléletmódodhoz a mai napon. Ha a negativitás mellékvágányára terelődsz, emlékezz az örömre. Csupán a gondolata is elég fényének felidézésére, ami ragyogásával elhessegeti a negatívitást.
Válj eme érzés örömtüzévé a mai napon annak érdekében, hogy ihletet és irányt mutass másoknak, hogy ők is ezt válasszák saját maguk számára. Végül is a legjobb módja a boldogság tanításának az, ha te magad is gyakorlod.


Gondolat a mai napra

A boldogságot választom, optimista gondolatokat és érzéseket táplálok magamban. Felemelem a körülöttem lévők lelkét, az örömöt széltében-hosszában szétterjesztem.

Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése