ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°jus 13: ISMERD FEL, MENNYIT √ČRSZ!

Kép: pinterest.com

Ahelyett, hogy a vil√°gi m√©rc√©khez m√©ricsk√©ln√©d √∂n√©rt√©kel√©sed, l√©gy sz√≠ves a mi angyali perspekt√≠v√°nkb√≥l l√°ttatni √∂nmagad. A mi szem√ľnkben teljesen √©rt√©kes vagy, √©s csup√°n azzal, hogy √©lsz, hatalmas k√ľl√∂nbs√©get jelentesz. L√©legzeted √©s sz√≠vver√©sed szeretetet sug√°roznak, √©s lehorgonyozz√°k a mennyek f√©ny√©t itt a F√∂ld√∂n.
Im√°id muzsikak√©nt csengnek f√ľleinknek, mik√©nt lehetŇĎs√©get ny√ļjtanak arra, hogy egy√ľtt dolgozhassunk veled egy egys√©ges csapatk√©nt. M√©lyen a lelkedbe l√°tunk, ahol √°lland√≥an megmutatkozik b√∂lcsess√©ged √©s j√≥s√°god.
Nagyon √©rt√©kes ember vagy, √©s ennek a bolyg√≥nak sz√ľks√©ge van r√°d, m√©g akkor is, ha te nem vagy biztos a szerepedben. Jelenl√©ted √°ld√°st hoz sok ember √©let√©be, √©s mi sz√°m√≠tunk r√°d abban, hogy higgy ebben az √©letben. K√∂nnyebb lesz....√≠g√©rj√ľk.


Gondolat a mai napra

Felismerem, hogy nagyra √©rt√©kelnek, puszt√°n az√©rt, mert olyan vagyok, amilyen. Ebben a pillanatban teljes m√©rt√©kben √©s felt√©telek n√©lk√ľl szeretnek. Jelenl√©tem √°ld√°st hoz a vil√°gra.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések