😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Május 17: TALÁLD MEG AZ EGYENSÚLYT!


KĂ©p: pinterest.com

ÉletcĂ©lod fontos rĂ©szĂ©t kĂ©pezi, hogy eldöntsd, mikĂ©nt osztod be az idƑdet. MiutĂĄn oly sok vĂĄlasztĂĄsi lehetƑsĂ©ggel ĂĄllsz szemben, Ă©rthetƑ, hogy elgondolkozol azon, mikĂ©nt teremthetnĂ©d meg az egyensĂșlyt: Ă©rzed annak nyomĂĄsĂĄt, hogy mĂĄsok megsegĂ­tĂ©sĂ©nek szenteld magad, s mĂ©gis hallod önmagad felƑli gondokodĂĄsra kĂ©sztetƑ belsƑ hĂ­vĂĄst. Eleget kell tenned kötelezettsĂ©geidnek Ă©s feladataidnak, viszont mi a helyzet a lelkedre Ă©s spirituĂĄlisutadra vonatkozĂł kötelezettsĂ©geiddel?
  Ezek az eltĂ©rƑ elvĂĄrĂĄsok nem kerĂŒlnek konfliktusba egymĂĄssal, hacsak nem hiszed azt, hogy konfliktusba ĂŒtközhetnek. Ezek valĂłjĂĄban összefonĂłdnak, Ă©s tökĂ©letesen összeilleszkednek, az egyik ĂĄtfolyik a mĂĄsikba, ahogyan a napfelkelte elvezet az alkonyatig. Az elsƑ lĂ©pĂ©s az egyensĂșly elĂ©rĂ©sĂ©ben a pozitĂ­v hozzĂĄĂĄllĂĄshoz valĂł ragaszkodĂĄs, Ă­gy hĂĄt fordulj hozzĂĄnk, angyalokhoz, Ă©s Ă©lj a megerƑsĂ­tĂ©sek lehetƑsĂ©gĂ©vel, hogy feltöltsd elmĂ©det a gyĂłgyĂ­tĂł szeretettel.


Gondolat a mai napra:

  Az Ă©letem most tökĂ©letes egyensĂșlyban van. JĂłcskĂĄn elegendƑ idƑm van mindarra, amire vĂĄgyom Ă©s Ă©lvezetemet lelem Ă©letem vĂĄltozatos elfoglaltsĂĄgaiban. Minden kötelezettsĂ©gemnek eleget teszek, Ă©s a mĂłkĂĄnak, a pihenĂ©snek Ă©s a testmozgĂĄsnak szentelhetem idƑmet. 

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 

Megjegyzések