2017. május 16., kedd

😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Május 17: TALÁLD MEG AZ EGYENSÚLYT!Életcélod fontos részét képezi, hogy eldöntsd, miként osztod be az idődet. Miután oly sok választási lehetőséggel állsz szemben, érthető, hogy elgondolkozol azon, miként teremthetnéd meg az egyensúlyt: érzed annak nyomását, hogy mások megsegítésének szenteld magad, s mégis hallod önmagad felőli gondokodásra késztető belső hívást. Eleget kell tenned kötelezettségeidnek és feladataidnak, viszont mi a helyzet a lelkedre és spirituálisutadra vonatkozó kötelezettségeiddel?
  Ezek az eltérő elvárások nem kerülnek konfliktusba egymással, hacsak nem hiszed azt, hogy konfliktusba ütközhetnek. Ezek valójában összefonódnak, és tökéletesen összeilleszkednek, az egyik átfolyik a másikba, ahogyan a napfelkelte elvezet az alkonyatig. Az első lépés az egyensúly elérésében a pozitív hozzáálláshoz való ragaszkodás, így hát fordulj hozzánk, angyalokhoz, és élj a megerősítések lehetőségével, hogy feltöltsd elmédet a gyógyító szeretettel.


Gondolat a mai napra:

  Az életem most tökéletes egyensúlyban van. Jócskán elegendő időm van mindarra, amire vágyom és élvezetemet lelem életem változatos elfoglaltságaiban. Minden kötelezettségemnek eleget teszek, és a mókának, a pihenésnek és a testmozgásnak szentelhetem időmet. 

Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése